Preuzmite vodstvo

u osvjetljenju

 

 

Akademija rasvjete 
za vas

 

Akademija rasvjete nudi širok raspon izvora obrazovanja za ljude koji žele proširiti svoje znanje o rasvjeti. Bogata povijest u proizvodnji rasvjete posebno kvalificira tvrtku Philips za premoštenje jaza između posljednjih inovacija i stvarnih rješenja potrebnih stručnjacima.

 

Vodeći svjetski stručnjaci Akademijinih partnera omogućuju nam da vam pružimo najnovije informacije i korisnu inspiraciju. Možete biti sigurni kako ćete ovdje naći nešto što će vas prosvijetliti.

Želite li naučiti više o rasvjeti?

 

Pogledajte našu globalnu stranicu koja ima više od 150 različitih modula za učenje koji se kreću od webinara, videa, tečajeva, publikacija do događanja. Proširite svoje znanje o rasvjeti onda kada vam to zatreba i pohađajte jedan od naših tečajeva kako biste dobili certifikat. Iskoristite preglednik Akademije rasvjete i potražite teme koje su vam najinteresantnije, npr. LED rasvjeta, Povezana rasvjeta, Svjetlo i blagostanje ili Teorija rasvjete.

 

*N.B. Imajte na umu kako ćete klikom jednog od donjih gumba napustiti ovu stranicu i otvoriti naš portfelj na engleskom jeziku.

Govorimo o

Lighting webinars

Kontaktirajte nas

 

Ovaj obrazac koristite za poslovne upite u vezi s bilo kojim od naših profesionalnih sustava osvjetljenja

 

Kako biste razradili upite koristite naše detaljne obrasce

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website