You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Preuzmite vodstvo

u osvjetljenju

 

 

Akademija rasvjete 
za vas

 

Akademija rasvjete nudi širok raspon izvora obrazovanja za ljude koji žele proširiti svoje znanje o rasvjeti. Bogata povijest u proizvodnji rasvjete posebno kvalificira tvrtku Philips za premoštenje jaza između posljednjih inovacija i stvarnih rješenja potrebnih stručnjacima.

 

Vodeći svjetski stručnjaci Akademijinih partnera omogućuju nam da vam pružimo najnovije informacije i korisnu inspiraciju. Možete biti sigurni kako ćete ovdje naći nešto što će vas prosvijetliti.

Želite li naučiti više o rasvjeti?

 

Pogledajte našu globalnu stranicu koja ima više od 150 različitih modula za učenje koji se kreću od webinara, videa, tečajeva, publikacija do događanja. Proširite svoje znanje o rasvjeti onda kada vam to zatreba i pohađajte jedan od naših tečajeva kako biste dobili certifikat. Iskoristite preglednik Akademije rasvjete i potražite teme koje su vam najinteresantnije, npr. LED rasvjeta, Povezana rasvjeta, Svjetlo i blagostanje ili Teorija rasvjete.

 

*N.B. Imajte na umu kako ćete klikom jednog od donjih gumba napustiti ovu stranicu i otvoriti naš portfelj na engleskom jeziku.

Govorimo o

Lighting webinars

Kontaktirajte nas

 

Ovaj obrazac koristite za poslovne upite u vezi s bilo kojim od naših profesionalnih sustava osvjetljenja

 

Kako biste razradili upite koristite naše detaljne obrasce