More brands from

Više od rasvjete:

rasvjetni sustavi

Promijenite svoja razmišljanja, promijenite svoju rasvjetu

Vrijeme je da počnete razmišljati o rasvjeti na drugi način.

 

Kako biste postigli održivost, efikasnost i ciljani korisnički doživljaj, treba vam profesionalna rasvjeta svjetske klase i snažan, fleksibilan upravljački sklop ugrađen u pojedinačni sustav.

Razmišljanja o snazi sustava

Baš pravi 
svjetlosni doživljaj

Rasvjetni sustavi tvrtke Philips pomažu ljudima da se osjećaju ugodno, korisno i sigurno. Ukrašava prostore i mijenja okoliš. Tradicionalno i LED osvjetljenje svjetske klase u kombinaciji s analognim i digitalnim upravljačkim sklopom  omogućuje vam da pružite svjetlosni doživljaj, u bilo kojem trenutku i gdje god to želite.

 

Kao vodeća tvrtka u LED tehnološkoj revoluciji, radimo s našim kupcima kako bismo stvorili rasvjetne sustave koji su prvenstveno energetski učinkoviti i održivi, uz smanjene troškova rada. Usredotočeni smo na poboljšanje izdržljivosti i učinkovitosti unutarnjeg i vanjskog ambijenta, osiguravajući sve – od funkcionalne opće rasvjete do spektakularnih doživljaja promjene boje – što obogaćuje vašu marku, potiče društvene veze i obnavlja društvene zajednice.

 

Mi u tvrtki Philips povezujemo naše dubinske ekspertize i asortiman sustava s vašim projektnim zahtjevima kako bismo pretočili vaša očekivanja u učinkovitu rasvjetu. Možete se osloniti na nas da ćemo slušati i razumjeti vaše potrebe za rasvjetom i pomoći vam da odredite i izvedete savršena rješenja koja će osigurati idealnu rasvjetu u skladu sa specifičnostima vašeg projekta.

Zgrada BCP osvijetljena rasvjetom tvrtke Philips Lighting

Što rasvjetni sustav čini
povezanim?  

Povezane svjetiljke

Povezane svjetiljke

 

Svjetiljke su jednoznačno prepoznate i besprijekorno su integrirane u IT mrežu zgrade ili grada te dijele informacije o svom statusu i radu.

 

Povezani prostori

Povezani prostori


Svaka svjetiljka opremljena je ugrađenim senzorima te tako postaje inteligentna točka koja dijeli informacije o zauzetosti, uzorcima aktivnosti, promjenama u temperaturi ili vlažnosti i razinama dnevne svjetlosti.
Povezani ljudi

Povezani ljudi

 

Ljudima u osvijetljenim prostorima možete pružiti usluge temeljene na lokaciji i informacije u vezi s kontekstom putem mobilnih aplikacija.

 

Povezana rasvjeta pruža vam kao kupcu bolji uvid, omogućuje vam vrhunski doživljaj, stvara personalizirana radna mjesta i dodaje dozu inteligencije ambijentu koji odgovara i prilagođava se željama i potrebama ljudi.

Povezani softver

Povezani softver

 

Našim sofisticiranim softverom za upravljanje rasvjetom rukovatelji prostora mogu nadzirati i upravljati rasvjetnim sustavom u stvarnom vremenu.

 

Možete pohraniti, vizualizirati i analizirati povijesne informacije o radu osvjetljenja.

 

Povezan krajolik

Povezan krajolik


Povezani sustavi rasvjete mogu se integrirati s drugim sustavima u zgradi ili gradu, stvarajući novu sinergiju i učinkovitost, čineći rasvjetu sastavnim dijelom nove digitalne ekologije.

 

Odaberite sustav koji vam najviše odgovara


Nema univerzalnog rješenja koje odgovara svim ponudama

Rasvjetni sustavi tvrtke Philips počinju s vama – vašim poslom, vašom organizacijom i vašim ciljevima.

 

Stručnjaci sustava tvrtke Philips rade s vama kako bi utvrdili specifične mogućnosti sustava koji trebate, pomažu vam u osmišljavanju sustava koji će zadovoljiti sve te potrebe – sada i ubuduće, kako se vaš posao bude razvijao i mijenjao.

 

Pronađite svog lokalnog stručnjaka za Philips rasvjetne sustave

Osmišljavanje vašeg rasvjetnog sustava

svjetiljke + upravljački sklop + usluge + potpora

Pogledajte što sve može učiniti rasvjetni sustav

Javni prostori

Za javne prostore

 

Prekrasno osmišljena javna rasvjeta s inteligentnim upravljanjem pomaže napredak zajednice revitalizacijom susjedstva, privlačenjem posjetitelja i pružanjem osjećaja sigurnosti turistima i stanovnicima. Sveobuhvatni plan rasvjete može istaknuti grad tako što mu pomaže da postane cijenjena destinacija.

Ured i industrija

Za ured i industriju

 

Rasvjeta u uredima i industrijskim prostorima ima značajan učinak na dobrobit, produktivnost i vitalnost radnika. Učinkovito osvijetljena i atraktivna okruženja podižu vam značaj, pomažu vam u pridobivanju i zadržavanju najkvalitetnijih zaposlenika te povećavaju ukupnu vrijednost vašeg objekta.

trgovina i hotelijerstvo

Za trgovinu i hotelijerstvo

 

Stilski dizajn i izvanredna rasvjeta mogu doprinijeti stvaranju nezaboravnih doživljaja stvari koje prodajete, hrane koju servirate i kvalitete izrade plahti kojima se pokrivate. Povezani rasvjetni sustavi tvrtke Philips podižu reakcije na sasvim novu razinu.