Više od rasvjete:

rasvjetni sustavi

Promijenite svoja razmišljanja, promijenite svoju rasvjetu

Vrijeme je da počnete razmišljati o rasvjeti na drugi način.

 

Kako biste postigli održivost, efikasnost i ciljani korisnički doživljaj, treba vam profesionalna rasvjeta svjetske klase i snažan, fleksibilan upravljački sklop ugrađen u pojedinačni sustav.

Razmišljanja o snazi sustava

Baš pravi 
svjetlosni doživljaj

Rasvjetni sustavi tvrtke Philips pomažu ljudima da se osjećaju ugodno, korisno i sigurno. Ukrašava prostore i mijenja okoliš. Tradicionalno i LED osvjetljenje svjetske klase u kombinaciji s analognim i digitalnim upravljačkim sklopom  omogućuje vam da pružite svjetlosni doživljaj, u bilo kojem trenutku i gdje god to želite.

 

Kao vodeća tvrtka u LED tehnološkoj revoluciji, radimo s našim kupcima kako bismo stvorili rasvjetne sustave koji su prvenstveno energetski učinkoviti i održivi, uz smanjene troškova rada. Usredotočeni smo na poboljšanje izdržljivosti i učinkovitosti unutarnjeg i vanjskog ambijenta, osiguravajući sve – od funkcionalne opće rasvjete do spektakularnih doživljaja promjene boje – što obogaćuje vašu marku, potiče društvene veze i obnavlja društvene zajednice.

 

Mi u tvrtki Philips povezujemo naše dubinske ekspertize i asortiman sustava s vašim projektnim zahtjevima kako bismo pretočili vaša očekivanja u učinkovitu rasvjetu. Možete se osloniti na nas da ćemo slušati i razumjeti vaše potrebe za rasvjetom i pomoći vam da odredite i izvedete savršena rješenja koja će osigurati idealnu rasvjetu u skladu sa specifičnostima vašeg projekta.

Zgrada BCP osvijetljena rasvjetom tvrtke Philips Lighting

Što rasvjetni sustav čini
povezanim?  

Povezane svjetiljke

Povezane svjetiljke

 

Svjetiljke su jednoznačno prepoznate i besprijekorno su integrirane u IT mrežu zgrade ili grada te dijele informacije o svom statusu i radu.

 

Povezani prostori

Povezani prostori


Svaka svjetiljka opremljena je ugrađenim senzorima te tako postaje inteligentna točka koja dijeli informacije o zauzetosti, uzorcima aktivnosti, promjenama u temperaturi ili vlažnosti i razinama dnevne svjetlosti.
Povezani ljudi

Povezani ljudi

 

Ljudima u osvijetljenim prostorima možete pružiti usluge temeljene na lokaciji i informacije u vezi s kontekstom putem mobilnih aplikacija.

 

Povezana rasvjeta pruža vam kao kupcu bolji uvid, omogućuje vam vrhunski doživljaj, stvara personalizirana radna mjesta i dodaje dozu inteligencije ambijentu koji odgovara i prilagođava se željama i potrebama ljudi.

Povezani softver

Povezani softver

 

Našim sofisticiranim softverom za upravljanje rasvjetom rukovatelji prostora mogu nadzirati i upravljati rasvjetnim sustavom u stvarnom vremenu.

 

Možete pohraniti, vizualizirati i analizirati povijesne informacije o radu osvjetljenja.

 

Povezan krajolik

Povezan krajolik


Povezani sustavi rasvjete mogu se integrirati s drugim sustavima u zgradi ili gradu, stvarajući novu sinergiju i učinkovitost, čineći rasvjetu sastavnim dijelom nove digitalne ekologije.

 

Odaberite sustav koji vam najviše odgovara


Nema univerzalnog rješenja koje odgovara svim ponudama

Rasvjetni sustavi tvrtke Philips počinju s vama – vašim poslom, vašom organizacijom i vašim ciljevima.

 

Stručnjaci sustava tvrtke Philips rade s vama kako bi utvrdili specifične mogućnosti sustava koji trebate, pomažu vam u osmišljavanju sustava koji će zadovoljiti sve te potrebe – sada i ubuduće, kako se vaš posao bude razvijao i mijenjao.

 

Pronađite svog lokalnog stručnjaka za Philips rasvjetne sustave

Osmišljavanje vašeg rasvjetnog sustava

svjetiljke + upravljački sklop + usluge + potpora

Pogledajte što sve može učiniti rasvjetni sustav

Javni prostori

Za javne prostore

 

Prekrasno osmišljena javna rasvjeta s inteligentnim upravljanjem pomaže napredak zajednice revitalizacijom susjedstva, privlačenjem posjetitelja i pružanjem osjećaja sigurnosti turistima i stanovnicima. Sveobuhvatni plan rasvjete može istaknuti grad tako što mu pomaže da postane cijenjena destinacija.

Ured i industrija

Za ured i industriju

 

Rasvjeta u uredima i industrijskim prostorima ima značajan učinak na dobrobit, produktivnost i vitalnost radnika. Učinkovito osvijetljena i atraktivna okruženja podižu vam značaj, pomažu vam u pridobivanju i zadržavanju najkvalitetnijih zaposlenika te povećavaju ukupnu vrijednost vašeg objekta.

trgovina i hotelijerstvo

Za trgovinu i hotelijerstvo

 

Stilski dizajn i izvanredna rasvjeta mogu doprinijeti stvaranju nezaboravnih doživljaja stvari koje prodajete, hrane koju servirate i kvalitete izrade plahti kojima se pokrivate. Povezani rasvjetni sustavi tvrtke Philips podižu reakcije na sasvim novu razinu.

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website