More brands from

Partner od povjerenja
koji će vam prenijeti dio razmišljanja

Usluge osvjetljenja
koje pružaju potporu vašim poslovnim potrebama

Profesionalne usluge

 

U tvrtki Philips Lighting Professional Services sve je usmjereno povećanju učinkovitosti vaše rasvjetne infrastrukture. Naši će stručnjaci za rasvjetu analizirati učinkovitost vaše rasvjetne infrastrukture, utvrditi kako se može poboljšati i izvijestiti vas što biste trebali dobiti nadogradnjom ili obnavljanjem.

Tri poslovna čovjeka raspravljaju

Usluge upravljanja

 

Sve više kupaca danas želi rasvjetnu infrastrukturu koja će funkcionirati bez problema, smanjiti troškove rada i jamčiti izlazne radne karakteristike.

 

Tvrtka Philips Lighting Managed Services pruža cjelovita rješenja – brza, ekonomična, koja u najmanjoj mjeri ometaju vaše poslovanje. Izbjeći ćete angažiranje mnoštva dobavljača ili ugovaratelja. Ako već imate ekipu na licu mjesta, radit ćemo s njima kako bi bilo sigurno da se sve odvija prema planu.

Ljudi za stolom raspravljaju o projektu

Usluge tijekom vijeka trajanja

 

Kada ulažete u najmoderniji sustav rasvjete želite biti sigurni u njegovu pouzdanost u trenutku kada vam je najpotrebniji. Philips Lighting Lifecycle Services brine se da vas rasvjeta nikada ne iznevjeri. Ne samo da brzo rješavamo probleme održavanja, nego smo prije svega orijentirani na sprječavanje događanja nezgoda.

 

Našim kupcima i povezanim partnerima nudimo raznovrsne sporazume o pružanju usluga kako bi se osigurao dugotrajan, besprijekoran i ekonomičan rad njihova sustava rasvjete.

Tri pristalice u obliku smiješka s telefonom

Kontaktirajte nas

 

Ovaj obrazac koristite za poslovne upite u vezi s bilo kojim od naših profesionalnih sustava osvjetljenja

 

Kako biste razradili upite koristite naše detaljne obrasce