More brands from

Postignite halogeni učinak

Postignite željenu atmosferu uz halogenu rasvjetu

 

Halogeno svjetlo poznato je po svojoj blistavosti i prirodnosti. Stvara bogate kontraste i osvjetljava prostor stvarajući bistar, jarki ugođaj, a pritom ima mogućnost potpunog prigušivanja. Halogene žarulje tvrtke Philips dostupne su u cijeloj paleti oblika i veličina, a dizajnirane su tako da odgovaraju širokom rasponu rasvjetnih tijela i primjena.

Prednosti halogene rasvjete

bistro blistavo svjetlo

Bistro, blistavo svjetlo

Predmeti odišu svojim pravim, prirodnim bojama
Prirodna, topla atmosfera

Prirodna, topla atmosfera

Uživajte u ugodnom, toplom ugođaju s poznatim osvjetljenjem poznatim iz tradicionalnih žarulja
Mogućnost potpunog prigušivanja

Mogućnost potpunog prigušivanja

Prilagodite jarkost svjetla od maksimalne razine sve do isključivanja svjetla

Halogene žarulje i žarulje-svijeće povlače se od rujna 2018. nadalje

Kao što ste možda već čuli, proces postupnog povlačenja neučinkovitih rasvjetnih tijela koja troše energiju započeo je u Europskoj uniji. Zašto? U usporedbi s, primjerice, LED žaruljama, halogene žarulje troše pet puta više energije i emitiraju znatno više topline. Sve to negativno utječe na okoliš.

 

To znači da se halogene žarulje i žarulje-svijeće više ne mogu proizvoditi niti uvoziti za preprodaju u EU-u. (Sve preostale halogene žarulje i žarulje-svijeće u trgovačkim zalihama smiju se rasprodati nakon tog datuma.) No postoji jako dobra alternativa: LED – s mnogim sjajnim prednostima i u raznolikoj paleti proizvoda kako bi zamijenio halogene žarulje.

 

Pogledajte brošuru da biste pronašli preporučene LED zamjene za

halogene žarulje i žarulje-svijeće.

halogene žarulje i žarulje-svijeće

Što to znači

 

Philips nudi atraktivan asortiman LED alternativa koje će zamijeniti zabranjene halogene žarulje i žarulje-svijeće od 230 – 240 V. Neke vrste halogenih žarulja: kao što su kapsule, linearne, niskonaponske reflektorske žarulje – i dalje će biti dostupne i mogu se prodavati u EU-u.

LED alternative tvrtke Philips zamijenit će zabranjene halogene žarulje i žarulje-svijeće
 Halogenim proizvodima zabranjen je ulazak na tržište EU-a
napravite iskorak prema LED-u

Odmah napravite iskorak prema LED žaruljama

 

Prelaskom s halogenih žarulja i žarulja-svijeća na LED žarulje i žarulje-svijeće možete uštedjeti energiju i novac bez ugrožavanja kvalitete rasvjete u svojem domu. LED žarulje tvrtke Philips izgledaju, doimaju se i osvjetljavaju baš kao halogene žarulje, ali su do 80 % energetski učinkovitije. Stoga je vrijeme da napravite iskorak prema LED žaruljama!

Zašto odabrati LED

topla bijela svjetlost

Topla bijela svjetlost

Stvorite ugodan, topao ugođaj pomoću LED rasvjete
energetski učinkoviti LED

Energetska učinkovitost

Dulji vijek upotrebe, a troši do 80 % manje energije od tradicionalnih izvora
kvaliteta svjetla

Kvaliteta svjetla

Uživajte u savršenoj kvaliteti svjetla, trenutačnom uključivanju bez vremena zagrijavanja
LED s mogućnošću prigušivanja

Mogućnost prigušivanja

Stvorite željenu atmosferu pomoću LED svjetla s mogućnošću prigušivanja. Lako se prepoznaje po ovom logotipu na pakiranju

Doživite-LED svjetlo


Philips nudi energetski učinkovite i isplative LED zamjene za gotovo sve halogene žarulje i žarulje-svijeće (osim za nekoliko specifičnih vrsta). Štoviše, većina LED žarulja i žarulja-svijeća dolazi u verziji s mogućnošću prigušivanja i bez nje.

 

Pronađite odgovarajuću zamjensku LED žarulju

Doživite-LED svjetlo

Prijeđite na svjetlo koje je
blago za oči

 

LED žarulje tvrtke Philips dolaze u raznolikim oblicima i veličinama. Stoga je lako prijeći na LED. Štedjet ćete energiju, a da stvar bude bolja, možete odabrati ugodno svjetlo koje je blago za oči.

Dizajnirano da bi bilo ugodno za oči. Posjetite web-mjesto www.philips.com/eyecomfort za titranje, bljeskanje i ostale parametre za udobnost očiju te za detalje o proizvodu.