More brands from

 

 

 

 

 

Rasvjeta se promijenila

Naši domovi su se drastično promijenili tijekom prošlog stoljeća. Zašto mi još uvijek koristimo rasvjetu koja se temelji na tehnologiji 19. stoljeća? Philips Hue može promijeniti vaš dekor, učiniti Vaš dom sigurnim, pomoći da se opustite i usredotočite i još mnogo toga.
Hue go

Philips Hue Starter Kit


Vaš Starter kit će doći sa dvije ili tri žarulje i mostom. Besplatno preuzimite aplikaciju za iOS ili Android uređaj. Ove tri stvari i spremni ste.
Kupite Hue starter kit sada

Philips Hue video 

Portable Led Lights

Most je srce Hue sustava


Most je doslovno most između aplikacije i žarulja. Povezan s Wi-Fi putem rutera, može spojiti do 50 žarulja u isto vrijeme. Da ne spominjemo Hue dodatke, kao što je Hue bežični upravljač.
 

Most također povezuje Vaš sustav sa ostatkom svijeta. Uz sve to možete kontrolirati svoje svjetlo na daljinu ili ga povezati sa ostatkom web-a, vijestima ili čak sa svojim inboxom. Prilično pametana stvar.

Portable Led Lights

Hue aplikacije


Ključ za kontrolu Hue-a leži u dlanu. Koristite Hue aplikaciju za promjenu boje, svjetline, funkcije i za sve ostalo. Kako god Vi to želite.

Kontrolirajte svoje žarulje jednu po jednu ili sve zajedno. Pronađite pravi intenzitet i nijansu bijele boje u svojoj ruci. Odaberite savršen ton koji odgovara trenutku. Ili odaberite boju iz fotografije i ponovno je stvorite u svojoj sobi.

 

Također provjerite aplikacije treće strane na meehue.com

Preporučeni proizvodi