Sada posjećujete web mjesto tvrtke Philips lighting. Dostupna vam je lokalizirana verzija.
Prijedlozi
  LED-Lighting-for-the-home

  LED rasvjeta za dom

   

  Unesite svjetlinu i toplinu prirodne svjetlosti u svoj dom i uronite u svijet LED rasvjete tvrtke Philips. Nudimo vam pregršt proizvoda, savjeta, ideja i uputa za upotrebu inovativne LED rasvjete. Ambijentalna rasvjeta za raspoloženje ili dobro postavljena reflektorska svjetiljka mogu interijer vašeg doma obasjati toplom, prirodnom svjetlošću, a dobro postavljena vanjska svjetiljka može dodati novu dimenziju vašem vrtu. Iskoristite snagu kontrasta i istražite na koji način rasvjeta može dati upečatljivu dizajnersku estetsku notu vašim interijerima i eksterijerima. Snažni, topli i energetski učinkoviti, LED proizvodi tvrtke Philips predvode revoluciju suvremene rasvjete za dom.

  Professional-Lighting

  Profesionalna rasvjeta

   

  Oblikujte svoj svijet svjetlošću. LED tehnologija pomoći će vam da radite pametnije, osjećate se bolje i učinite više toga za svoje klijente. Stvorite topla i produktivna radna okruženja pomoću fleksibilne LED rasvjete. Naglasite kvalitetu robe u maloprodaji pomoću bistrih bijelih reflektorskih LED svjetiljki. Montirajte LED reflektore na otvorenom i nadahnite ljude iz daljine. Mogućnosti su beskonačne.

  Odlučili smo oplemeniti živote svjetlošću i ta nam je odluka pomogla u izradi rješenja koja štede energiju, blagotvorna su i omogućuju ostvarivanje vaših vizija. Uživamo u dijeljenju svojih stručnih spoznaja, stoga istražite web-mjesto i saznajte kako LED rasvjeta može unaprijediti vaš svijet. 

  Otkrijte Lumileds

  Bistra, usmjerena, svijetla, dugotrajna. Živahne boje dodat će novu dimenziju vašim rasvjetnim konceptima. Prednosti koje donosi naša nova LED rasvjeta pružit će vam bezbrojne mogućnosti za poboljšavanje proizvoda i oduševljavanje klijenata. Lumileds rasvjeta može vam i uštedjeti novac, jer naše učinkovito dizajnirane jedinice pojednostavljuju projekte i smanjuju troškove sastavljanja. U suradnji s proizvođačima originalnih dijelova iz čitavog svijeta razvili smo LED rasvjetu koja se može koristiti za većinu zahtjevnih primjena. Iskoristite naše bogato iskustvo i na našem web-mjestu pronađite sve što trebate znati o LED rasvjet.