More brands from

Stvorite kućnu atmosferu uz  LED žarulje

Pravo je svjetlo kvalitetno svjetlo koje dulje traje

Prednosti LED žarulja

 

Ne trebate mijenjati ništa osim žarulje. Otkrijte prednosti prelaska na LED žarulje i saznajte više o dostupnoj ponudi žarulja.

 

Pogledajte sve LED žarulje

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Pogledajte mogućnosti LED rasvjete
 
 
 
 
 

Otkrijte što LED rasvjeta može učiniti za vas

 

Stvorite kućnu atmosferu uz najnoviju tehnologiju LED žarulja tvrtke Philips. Uz LED žarulje tvrtke Philips doista ćete se osjećati kao kod kuće čim uključite svjetla. LED žarulje kombinacija su prekrasnog, toplog bijelog svjetla i izuzetno dugog vijeka trajanja. Uz LED žarulje odmah ćete početi znatno štedjeti energiju, a pritom uljepšati kućnu atmosferu.


Uz LED žarulje tvrtke Philips doista ćete se osjećati kao kod kuće čim uključite svjetla. LED žarulje kombinacija su prekrasnog, toplog bijelog svjetla i izuzetno dugog vijeka trajanja. Uz LED žarulje odmah ćete početi znatno štedjeti energiju, a pritom uljepšati kućnu atmosferu.


Pogledajte sve LED žarulje

The Benefits of LEDs

Isti izgled,
bolja iznutra

Točkasti LED zamjenjuje halogenu točkastu rasvjetu

Otkrijte što LED rasvjeta može učiniti za vas


Stvorite kućnu atmosferu uz najnoviju tehnologiju LED žarulja tvrtke Philips. Uz LED žarulje tvrtke Philips doista ćete se osjećati kao kod kuće čim uključite svjetla. LED žarulje kombinacija su prekrasnog, toplog bijelog svjetla i izuzetno dugog vijeka trajanja. Uz LED žarulje odmah ćete početi znatno štedjeti energiju, a pritom uljepšati kućnu atmosferu.


Pogledajte sve LED žarulje

Uključite LED žarulju tvrtke Philips za svaku prigodu

Zašto odabrati LED?


LED žarulje stvaraju savršenu kvalitetu svjetla za svaku priliku: od romantičnog svjetla za ugodnu večeru do jarkog svjetla za osvjetljavanje posebnih predmeta. LED žarulje rješenje su za sve vaše potrebe. Savršeno pristaju u spavaću sobu, kuhinji i dnevnu sobu. LED žarulje ne trepere i imaju visok indeks uzvrata boje, što znači da ćete predmete vidjeti u pravoj, prirodnoj boji.


LED za posebne prigode

Dizajn LED žarulja tvrtke Philips

 

Elegantni dizajn produljuje vijek trajanja u odnosu na manje učinkovite žarulje, a idealne su za dekorativne svjetiljke, stolne svjetiljke i uvučenu rasvjetu. LED žarulje u trenu proizvode toplo bijelo svjetlo. Tako ćete lakše postići savršenu kvalitetu svjetla i stvoriti ugodnu, privlačnu i kućnu atmosferu. Dostupne su u raznim oblicima i veličinama, pa ćete zasigurno pronaći žarulju koja točno odgovara vašim potrebama.


Otkrijte cijelu ponudu LED žarulja

LED žarulje s mogućnošću prigušivanja

 

Prilikom korištenja LED žarulja s mogućnošću prigušivanja, zajamčena je i željena razina intenziteta rasvjete


Tražim LED žarulju s mogućnošću prigušivanja

Popularni proizvodi

Pogledajte naše popularne proizvode i odaberite odgovarajuću žarulju
Česta pitanja


Česta pitanja

 

Želite li se dodatno informirati o LED žaruljama? Informacije ćete pronaći putem pet najčešćih pitanja.

1. Kako stabilizirati svjetlosni tok?

 

Na mnogim novim prigušivačima nalazi se vijak koji se ručno može prilagoditi radi regulacije odgovarajuće razine tereta. Ako se vijak ne nalazi na odgovarajućem mjestu, može doći do neželjenih pojava kao što su zujanje i treperenje. Prilagodite položaj vijka da biste postigli stabilan svjetlosni tok. Ako vam je potrebna dodatna podrška, obratite se službi za potrošače tvrtke Philips.

2. Koju vrstu prigušivača koristiti za LED žarulju ili spot reflektorku?

 

Philips u ponudi ima niz žarulja i reflektorki koje je moguće prigušiti, a njihovu je kompatibilnost ispitao na reprezentativnom broju europskih prigušivača.

Pogledajte popis kompatibilnih prigušivača za žarulje i spot reflektorke da biste saznali koje prigušivače preporučuje Philips.

 

Pogledajte popis kompatibilnih prigušivača za LED žarulje i spot reflektorke tvrtke Philips (PDF)

 

3. Primjećujem promjenu u razini svjetlosti u nekim trenucima tijekom dana.  Može li to oštetiti proizvod?


Opskrbljivač električnom energijom u točno određenim trenucima u danu šalje impulse radi prebacivanja opskrbe električne energije s dnevne na noćnu i obrnuto. U nekim trenucima i usisavači mogu uzrokovati smetnje u mreži kad se uključe. No to ne šteti proizvodu.

 

Kako spriječiti interferencije s audiosustavom?

Do interferencije može doći ako su kabeli za napajanje isprepleteni s kabelima za zvučnike. To možete spriječiti udaljavanjem dva ulazna kabela svjetiljke od audiosustava.

 

4. Mogu li na jednom prigušivaču pomiješati LED žarulje s fluorescentnim ili drugim induktivnim izvorima svjetlosti?

 

Ne, to će imati neželjene rezultate, npr. treperenje.

 

5. Koju vrstu prigušivača koristiti za LED svjetiljku?
zlatni-prigusivac
Kad se na pakiranju nalazi zlatna ikona prigušivača, proizvod se može regulirati svim vrstama prigušivača na principu prekida faze koji se prodaju u Europi. Svjetlo se može prigušiti i na 0 – 2 % maksimalne početne jačine.
Kad se na pakiranju nalazi srebrna ikona prigušivača, proizvod je kompatibilan s određenim vrstama prigušivača na principu prekida faze (onima povratne faze).

Philips je pomoću ispitivanja reprezentativnog broja europskih prigušivača utvrdio kompatibilnost svojih svjetiljki. Prigušivači su navedeni na popisu kompatibilnih prigušivača te su predani po performansama.

 

Pogledajte popis kompatibilnih prigušivača
za LED svjetiljke tvrtke Philips (PDF)

 

Za sve navedene prigušivače jamčimo optimalne performanse ako su povezani s do tri LED svjetiljke tvrtke Philips sa srebrnom ikonom prigušivača ili do šest LED svjetiljki tvrtke Philips sa zlatnom ikonom prigušivača.

Potrebne informacije


Potrebne informacije

 

Zašto odabrati LED žarulje? Objasnit ćemo vam zašto
 

Ušteda pomoću LED žarulja

 

• Svakom žaruljom koju zamijenite LED žaruljom godišnje štedite više od 10 EUR*


• Pomoću LED žarulja tvrtke Philips godišnje štedite do 400 EUR*

 

LED rasvjetna tijela dulje traju

 

• LED rasvjetna tijela dulje traju, pa ne morate često mijenjati žarulje. Time se znatno smanjuje količina otpada, ali i štedi novac putem dugoročne uštede energije.
 

LED rasvjeta energetski je vrlo učinkovita

 

LED rasvjeta energetski je vrlo učinkovita u usporedbi s tradicionalnom rasvjetom jer za proizvodnju jednake količine svjetlosti koristi manje energije. Jeste li znali da LED žarulja traje do deset puta dulje?
 

LED rasvjeta štedi do 90 % energije

 

• LED žarulja troši do 90 % manje energije od tradicionalne žarulje jednakog svjetlosnog toka.


• LED žarulje energetski su najučinkovitije zbog dva razloga: troše vrlo malo energije i imaju vrlo dug vijek trajanja. To su dobre vijesti i za okoliš i za vas. Dugi vijek trajanja

 

LED žarulja traje od 20 do 25 puta dulje

 

• LED žarulja traje od 20 do 25 puta dulje i ima životni vijek od 25 000 sati.


• LED žarulje kao što su spot reflektorke GU10 traju do 20 puta dulje od tradicionalnih žarulja.*  

Potrebna vam je dodatna pomoć? Odaberite odgovarajuću žarulju

Da biste se dodatno informirali o rasvjetnim tijelima tvrtke Philips, pogledajte naše videozapise ili kliknite ovdje
LED žarulje

LED žarulje

 

Uz LED žarulje možete preobraziti životni prostor i unijeti u njega prekrasno, toplo bijelo svjetlo. U ovom vodiču pokazujemo vam neograničene mogućnosti osvjetljenja uz LED žarulje. LED žaruljama možete uštedjeti do 90 % električne energije i novac.

Svjetlosni efekt

Svjetlosni efekt

 

Pogledajte na koji način premaz utječe na svjetlosni efekt i kako to iskoristiti za postizanje odgovarajuće osvjetljenja. Žarulje s mutnim staklom proizvode raspršenu svjetlost. Prozirne žarulje proizvode svjetlucavo, prirodno toplo svjetlo.

Štedne žarulje

Štedne žarulje

 

Štedne žarulje, koje se nazivaju i kompaktne fluorescentne žarulje, uz manju potrošnju energije proizvode jednaku količinu svjetlosti kao klasične žarulje. Pogledajte kako pomoću štednih žarulja postići dojam i ozračje u skladu s raspoloženjem te smanjiti troškove električne energije.

 

Halogene žarulje

Halogene žarulje 

 

Halogene žarulje najbrži su i najjednostavniji način zamjene klasičnih žarulja. Pogledajte široki raspon mogućnosti koje nude halogene žarulje uz jednaku kvalitetu toplog, svjetlucavog osvjetljenja kao i klasične žarulje. Halogene žarulje najbrži su i najjednostavniji način zamjene klasičnih žarulja. Štedne žarulje – kako odabrati odgovarajuću tehnologiju rasvjete.

Pod svjetlom reflektora

Pogledajte ostale proizvode za rasvjetu