More brands from

Odaberite svjetiljku
Puno više od svjetla

Odgovarajuća svjetiljka za svaku prostoriju u vašem domu

 

Naš široki asortiman svjetiljki omogućit će vam da rasvijetlite svaku prostoriju. Rasvjetna tijela tvrtke Philips omogućuju vam savršenu rasvjetu vašeg doma jer možete odabrati podne i zidne svjetiljke, visilice i stolne svjetiljke. Upotrijebite alat Home Lighting Designer i saznajte kako uz naše proizvode s različitim i jedinstvenim načinima osvjetljenja možete uljepšati svoj dom. Pronađite savršenu rasvjetu za svaku prostoriju i stvorite toplo i ugodno ozračje rasvjetom dnevne sobe, a u kupaonici i kuhinji neka rasvjeta bude jaka i energizirajuća. Proizvodi tvrtke Philips omogućuju osmišljavanje jedinstvenih ideja za rasvjetu doma.

Pronađite savršenu rasvjetu
za svoj dom

Isprobajte naš alat za planiranje kućne rasvjete radi simulacije i planiranja rasvjete svog doma.

Oživite svoju maštu

 

Zahvaljujući inovativnoj LED tehnologiji tvrtke Philips, put do mašte
osvjetljava šarena skupina likova iz prekrasnih Disneyjevih priča. Uz njih priče postaju zanimljive, svakodnevni zadaci i igra postaju zabavniji, san mirniji, a snovi slađi. I sve to u udobnosti djetetove čarobne spavaće sobe.

 

Otkrijte odmah

Pronađite ostale proizvode za rasvjetu

Pronađite pravu žarulju za svoje rasvjetno tijelo

 

Pogledajte široku ponudu žarulja tvrtke Philips Lighting. Dolaze u dojmljivo raznolikim oblicima, modelima i veličinama. Bilo da želite stvoriti savršenu atmosferu za svoj životni prostor ili jednostavno štedjeti energiju i smanjiti račune kućanstva, pronaći ćete nešto za sebe.

Neograničene mogućnosti uz sustav HUE

 

Pretvorite svoju svakodnevnu rasvjetu u izvanredan doživljaj. Poigrajte se bojama ili sinkronizirajte pametna svjetla s glazbom i filmovima.