More brands from

Odaberite svjetiljku
Puno više od svjetla

Odgovarajuća svjetiljka za svaku prostoriju u vašem domu

 

Naš široki asortiman svjetiljki omogućit će vam da rasvijetlite svaku prostoriju. Rasvjetna tijela tvrtke Philips omogućuju vam savršenu rasvjetu vašeg doma jer možete odabrati podne i zidne svjetiljke, visilice i stolne svjetiljke. Upotrijebite alat Home Lighting Designer i saznajte kako uz naše proizvode s različitim i jedinstvenim načinima osvjetljenja možete uljepšati svoj dom. Pronađite savršenu rasvjetu za svaku prostoriju i stvorite toplo i ugodno ozračje rasvjetom dnevne sobe, a u kupaonici i kuhinji neka rasvjeta bude jaka i energizirajuća. Proizvodi tvrtke Philips omogućuju osmišljavanje jedinstvenih ideja za rasvjetu doma.

Pronađite savršenu rasvjetu
za svoj dom

Isprobajte naš alat za planiranje kućne rasvjete radi simulacije i planiranja rasvjete svog doma.

Pronađite ostale proizvode za rasvjetu

Pronađite pravu žarulju za svoje rasvjetno tijelo

 

Pogledajte široku ponudu žarulja tvrtke Philips Lighting. Dolaze u dojmljivo raznolikim oblicima, modelima i veličinama. Bilo da želite stvoriti savršenu atmosferu za svoj životni prostor ili jednostavno štedjeti energiju i smanjiti račune kućanstva, pronaći ćete nešto za sebe.

Neograničene mogućnosti uz sustav HUE

 

Pretvorite svoju svakodnevnu rasvjetu u izvanredan doživljaj. Poigrajte se bojama ili sinkronizirajte pametna svjetla s glazbom i filmovima.