Trenutno posjećujete web-mjesto Philips rasvjeta. Dostupna vam je lokalizirana verzija.
Prijedlozi

  Odaberite svjetiljku
  Puno više od svjetla

  Odgovarajuća svjetiljka za svaku prostoriju u vašem domu

   

  Naš široki asortiman svjetiljki omogućit će vam da rasvijetlite svaku prostoriju. Rasvjetna tijela tvrtke Philips omogućuju vam savršenu rasvjetu vašeg doma jer možete odabrati podne i zidne svjetiljke, visilice i stolne svjetiljke. Upotrijebite alat Home Lighting Designer i saznajte kako uz naše proizvode s različitim i jedinstvenim načinima osvjetljenja možete uljepšati svoj dom. Pronađite savršenu rasvjetu za svaku prostoriju i stvorite toplo i ugodno ozračje rasvjetom dnevne sobe, a u kupaonici i kuhinji neka rasvjeta bude jaka i energizirajuća. Proizvodi tvrtke Philips omogućuju osmišljavanje jedinstvenih ideja za rasvjetu doma.

  Pronađite savršenu rasvjetu
  za svoj dom

  Isprobajte naš alat za planiranje kućne rasvjete radi simulacije i planiranja rasvjete svog doma.

  Pronađite ostale proizvode za rasvjetu

  Pronađite pravu žarulju za svoje rasvjetno tijelo

   

  Pogledajte široku ponudu žarulja tvrtke Philips Lighting. Dolaze u dojmljivo raznolikim oblicima, modelima i veličinama. Bilo da želite stvoriti savršenu atmosferu za svoj životni prostor ili jednostavno štedjeti energiju i smanjiti račune kućanstva, pronaći ćete nešto za sebe.

  Neograničene mogućnosti uz sustav HUE

   

  Pretvorite svoju svakodnevnu rasvjetu u izvanredan doživljaj. Poigrajte se bojama ili sinkronizirajte pametna svjetla s glazbom i filmovima.