Trenutno posjećujete web-mjesto Philips rasvjeta. Dostupna vam je lokalizirana verzija.
Prijedlozi

   Podrumska rasvjeta tvrtke Philips

   Zašto odabrati podrumsku rasvjetu tvrtke Philips?

    

   Za što vam služi podrum? Kao praonica rublja ili spremište? Možda kao obiteljska prostorija za hobije ili dječja igraonica? Možda čak kao dodatna dnevna soba. Bez obzira na funkciju, zbog nedostatka prirodnog svjetla, niskih stropova i nepostojanja prozora potrebna su vam sjajna rješenja kako ga rasvijetliti. Pomoći ćemo vam da pretvorite svoj podrum u svijetli prostor uz pomoć stropne rasvjete, energetski učinkovite LED rasvjete i akcentne rasvjete zahvaljujući kojima će postati sigurno i ugodno mjesto za sve.

   Senzor kretanja sustava Philips Hue

   Dodatna oprema

   Dodajte senzor kretanja sustavu Philips Hue radi praktičnosti, bezbrižnosti i uštede energije. Budući da se napaja putem baterije i potpuno je bežičan, možete ga postaviti bilo gdje u svom domu. Jednostavno se može konfigurirati uz pomoć aplikacije Philips Hue.
   Ikona kvačice
   Povežite do 50 svjetala sustava Philips Hue
   Ikona kvačice
   Uključuje svjetla sustava Hue pri otkrivanju kretanja
   Ikona kvačice
   Nema žica, pa ga možete postaviti bilo gdje u svom domu
   Senzor kretanja sustava Philips Hue

   Funkcionalna podrumska rasvjeta – savršeno za praonice rublja i spremišta

    

   Podrumi su višefunkcijske prostorije koje mogu služiti kao praonice rublja ili spremišta, pa je dobra rasvjeta od ključne važnosti. Klasična stropna svjetla obično se preporučuju kako bi se dobilo dovoljno svjetla za obično mračni prostor. Podrumska LED svjetla imaju veliku prednost jer su energetski učinkovita i pružaju jako svjetlo potrebno pri obavljanju zadataka. Za rasvjetu spremišnih sustava od koristi mogu biti zidne i pričvrsne svjetiljke koje vam omogućuju da uvijek pronađete ono što tražite. U prostorijama za pranje rublja zbog vlažnosti je iznimno važno postaviti svjetiljke otporne na vlagu.

    

   Važne karakteristike podrumske rasvjete:

    

   • jaka rasvjeta za siguran rad
   • pouzdana izdržljivost
   • iznimna energetska učinkovitost
   • svjetiljke otporne na vlagu u vlažnim prostorijama kao što su praonice rublja

   Samo najbolje za vašu dnevnu sobu – brzi pregled svih prednosti

   Petogodišnje jamstvo
   Osim standardnog dvogodišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, tvrtka Philips nudi  petogodišnje jamstvo za LED sustav, što se odnosi na LED modul i upravljački sustav u ovoj svjetiljci.
   Temperatura boje svjetlosti
   Svjetlost može imati različitu temperaturu boje koja se mjeri u jedinicama koje se nazivaju kelvin (K) Žarulje s malom vrijednošću u kelvinima stvaraju toplo i ugodnije svjetlo, a one s većom vrijednošću u kelvinima stvaraju hladno i razbuđujuće svjetlo. Ova svjetiljka tvrtke Philips stvara toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.
   Štedna žarulja tvrtke Philips
   Ova štedljiva žarulja štedi energiju u usporedbi s tradicionalnim izvorima svjetlosti, čime ćete smanjiti svoj račun za struju i pridonijeti zaštiti okoliša.
   LED: 15 godina prosječne upotrebe
   Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. LED diode ugrađene u ovu LED žarulju tvrtke Philips imaju vijek trajanja do 15.000 sati (što je jednako 15 godina uz prosječnu upotrebu od 3 sata dnevno i najmanje 13.000 ciklusa uključivanja i isključivanja). Sjajan je osjećaj znati da nećete morati brinuti o održavanju ili zamjeni žarulje, a da ćete istodobno vaš dom biti savršeno osvijetljen.

   Ugodna podrumska rasvjeta – za udobne dnevne sobe u podrumu

    

   Pri preseljenju dnevne sobe u podrum potrebno je pažljivo isplanirati mogućnosti rasvjete. Zbog nedostatka dnevnog svjetla tu je prostoriju potrebno bolje rasvijetliti nego ostatak doma. Počevši od stropne svjetiljke za osnovnu rasvjetu prostorije, preporučuje se dodavanje akcentne rasvjete, kao što su zidne svjetiljke, podne svjetiljke i pričvrsne svjetiljke na slikama, zrcalima ili policama. Takva rasvjeta posebno je prikladna u dnevnim sobama te u prostorijama za zabave i hobije. Ako vam je potrebna dodatna inspiracija za rasvjetu vaše dnevne sobe, kliknite ovdje. Želite da vaša djeca imaju vlastiti prostor u podrumu? Mogućnosti rasvjete dječjih spavaćih soba potražite ovdje.

   Planiranje podrumske rasvjete – savjeti

   Kadar iz videozapisa o Philipsovoj podrumskoj rasvjeti

   Philipsova podrumska rasvjeta: pronađite odgovarajuću rasvjetu za svoj podrum

   Ikona kvačice
   Odaberite svjetiljke otporne na vlagu za vlažne prostorije kao što je praonica rublja.
   Ikona kvačice
   Stvorite savršenu sobu za zabave u svom podrumu uz svjetlo u boji sustava Philips Hue.
   Ikona kvačice
   Smočnice i spremišta potrebno je rasvijetliti jakim stropnim reflektorskim svjetiljkama.
   Ikona kvačice
   Rasvjeta s mogućnošću prigušivanja stvara savršenu atmosferu dnevne sobe. Naše žarulje WarmGlow pružaju ugodan sjaj – što više prigušujete svjetlo, to je ono toplije.
   Ikona kvačice
   Dnevnim sobama u podrumu potrebno je više rasvjetnih tijela kako bi se ublažio nedostatak dnevnog svjetla. SceneSwitch nudi 3 scene od jakog dnevnog svjetla do ugodnog sjaja i to bez potrebe za potenciometrom.

   Senzor kretanja sustava Philips Hue

   Dodatna oprema

   Senzor kretanja sustava Philips Hue