Trenutno posjećujete web-mjesto Philips rasvjeta. Dostupna vam je lokalizirana verzija.
Prijedlozi

   Kupaonska rasvjeta tvrtke Philips

   Zašto odabrati kupaonsku rasvjetu tvrtke Philips?


   Vaš kupaonica svaki će put biti drukčija. Ujutro je to mjesto da se spremite što brže za školu ili posao. Navečer se pretvara u oazu ugode u kojoj možete uživati u opuštajućoj kupki uz dobru knjigu. Imamo  najbolja rješenja za rasvjetu kupaonice uz pomoć kojih ćete osvijetliti svaki trenutak. Od jakih stropnih svjetala i reflektorskih svjetala do rasvjete zrcala i ambijentalne rasvjete koja mijenja boju. Savršena ponuda rješenja za rasvjetu kupaonice kojima ćete oživjeti prostor.

   Philips myBathroom Hotstone

   Zidno svjetlo

    

   LED zidno svjetlo Philips myBathroom Hotstone omogućuje savršenu jačinu osvjetljenja za vašu kupaonicu.  Elegantna svjetiljka sa sintetičkim raspršivačem i kromiranim postoljem dobro osvjetljava prostoriju, a istodobno emitira svjetlo koje omogućuje određivanje prave boje kože za nanošenje šminke i brijanje.   

   LED logotip
   Ikona kvačice
   Visokokvalitetno LED svjetlo
   Ikona kvačice
   Toplo bijelo svjetlo
   Ikona kvačice
   Ušteda energije

   Naša najpopularnija rasvjeta za kupaonicu

    

   Rasvjeta u kupaonici mora biti prilagodljiva različitim situacijama tijekom dana. Postavljanjem rasvjete s mogućnošću prigušivanja možete pojedinačno odlučiti koliko je svjetla potrebno za određene zadatke. Stropna svjetla i ugrađena reflektorska svjetla jednostavno pružaju općenitu rasvjetu potrebnu kad se želite spremiti ujutro ili očistiti kupaonicu. Uz pomoć zidnih svjetala možete stvoriti posebne akcente – na taj način možete otvoriti prostor. Ugodnu atmosferu baš kao u vašem omiljenom wellness centru možete postići uz pomoć ambijentalne rasvjete s mogućnošću promjene boje. Možete je jednostavno prilagoditi dizajnu svoje kupaonice i svom raspoloženju. Zrcalo je neizostavni dio svake kupaonice. Upravo zato je potrebna prava rasvjeta za kupaonsko zrcalo koje je potrebno osvijetliti odozgo i s obje strane. Rasvjeta za zrcalo treba osvijetliti lice kako bi se izbjegle bilo kakve sjene.  

   Samo najbolje za vašu kupaonicu – brzi pregled svih prednosti

   Petogodišnje jamstvo
   Osim standardnog dvogodišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, tvrtka Philips nudi  petogodišnje jamstvo za LED sustav, što se odnosi na LED modul i upravljački sustav u ovoj svjetiljci.
   Temperatura boje svjetlosti
   Svjetlost može imati različitu temperaturu boje koja se mjeri u jedinicama koje se nazivaju kelvin (K) Žarulje s malom vrijednošću u kelvinima stvaraju toplo i ugodnije svjetlo, a one s većom vrijednošću u kelvinima stvaraju hladno i razbuđujuće svjetlo. Ova svjetiljka tvrtke Philips stvara toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.
   Štedna žarulja tvrtke Philips
   Ova štedljiva žarulja štedi energiju u usporedbi s tradicionalnim izvorima svjetlosti, čime ćete smanjiti svoj račun za struju i pridonijeti zaštiti okoliša.
   LED: 15 godina prosječne upotrebe
   Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. LED diode ugrađene u ovu LED žarulju tvrtke Philips imaju vijek trajanja do 15.000 sati (što je jednako 15 godina uz prosječnu upotrebu od 3 sata dnevno i najmanje 13.000 ciklusa uključivanja i isključivanja). Sjajan je osjećaj znati da nećete morati brinuti o održavanju ili zamjeni žarulje, a da ćete istodobno vaš dom biti savršeno osvijetljen.

   Sigurne svjetiljke za kupaonicu – savršeno prilagođene vlažnim okruženjima


   U kupaonici su neizbježne električne i vodovodne instalacije, što se može činiti problematičnom kombinacijom. Svjetiljke za kupaonicu tvrtke Philips osmišljene su za vlažna okruženja te stoga potpuno sigurne za upotrebu. Kupaonice se dijele na tri zone vlažnosti, pa naše svjetiljke za kupaonicu zato imaju oznaku IP23, IP44 ili IP65. Što je svjetlo bliže izvoru vode i što je veća opasnost da dođe u kontakt s vodom, to je potrebna veća IP oznaka. Ta vam vrijednost pokazuje u kojoj je mjeri svjetiljka otporna na vodu. Primjenjuje se sljedeće: što je veći broj, to je bolja zaštita. Vaša sigurnost i dobrobit su nam važni.

   Planiranje rasvjete za kupaonicu – savjeti

   Kadar iz videozapisa o kupaonskoj rasvjeti

   Rasvjeta za kupaonicu tvrtke Philips: stvorite prostor u kojem ćete se dobro osjećati.

   Ikona kvačice
   Zrcalo je najbolje osvijetliti odozgo i s obje strane. Rasvjeta za zrcalo treba osvijetliti lice kako bi se izbjegle bilo kakve sjene.
   Ikona kvačice
   Za brijanje i šminkanje najbolje je koristiti kombinaciju glavne rasvjete s namjenskom rasvjetom.
   Ikona kvačice
   Ako želite stvoriti ugodnu atmosferu, zidnim rasvjetnim tijelom možete dodati lijepe naglaske te otvoriti prostor. Preporučujemo Philips Hue – s više od 16 milijuna boja možete pretvoriti svakodnevnu rasvjetu u izvanredan doživljaj.
   Ikona kvačice
   Područje tuša sekundarni je prostor za namjensku rasvjetu. Postavite jedno ili dva ugrađena reflektorska svjetla s oznakom IP65 iznad tuša i u blizini kade.
   Ikona kvačice
   Ugradnjom potenciometra u kupaonici možete sami odrediti količinu svjetlosti i prilagoditi je potrebama i željama u bilo kojem trenutku. Naše žarulje SceneSwitch omogućuju postavljanje 3 različite scene od jakog svjetla do ugodnog sjaja i to bez potenciometra.
   Ikona kvačice
   Stvorite savršeni osjećaj wellness centra u svojoj kupaonici uz WarmGlow. Bez obzira na željenu jačinu svjetla, žarulje koje je moguće prigušiti uvijek svijetle ugodnim sjajem – što ih više prigušite, to je svjetlo toplije.

   Philips myBathroom Hotstone

   Zidno svjetlo