Trenutno posjećujete web-mjesto Philips rasvjeta. Dostupna vam je lokalizirana verzija.
Prijedlozi

   Rasvjeta za spavaće sobe tvrtke Philips

   Zašto odabrati rasvjetu za spavaću sobu tvrtke Philips?

    

   Vaša spavaća soba nije samo mjesto za spavanje. To je osobno utočište u kojem se možete opustiti, gledati televiziju ili čitati knjigu. Posebno mjesto gdje dobro odabranom rasvjetom možete stvoriti savršeno ugodno ozračje u kojem ćete se dobro osjećati. Naše ideje za rasvjetu spavaće sobe uključuju različite svjetiljke za spavaću sobu, zidne svjetiljke i svjetiljke za noćne ormariće koje stvaraju prekrasne akcente i toplu i ugodnu atmosferu, što vam omogućuje da oblikujete spavaću sobu svojih snova.

   Philips InStyle

   Stropno svjetlo

   Te pametne stropne svjetiljke elegantne i šik siluete s kromiranim dijelovima postaju središnji element svake prostorije. Pametni dizajn sa staklenim raspršivačem osvjetljuje prema gore i prema dolje i na taj način stvara ugodno okružje.
   Ikona kvačice
   Različite mogućnosti upotrebe i završne obrade za svačiji ukus
   Ikona kvačice
   Prilagodljiva jačina svjetlosti uz potenciometar
   Ikona kvačice
   Ušteda energije
   Philipsova stropna svjetiljka InStyle

   Rješenja za rasvjetu spavaće sobe

    

   Jedno od osnovnih pravila koje morate imati na umu u vezi s rasvjetom za spavaću sobu jest da odaberete meko i toplo svjetlo. Neovisno o tome morate li rano ustati dok je vani još mrak, morate li usred noći na toalet ili želite navečer još pročitati koje poglavlje, jako svjetlo izazvat će neugodu. Preporučujemo da za spavaću sobu odaberete stropno svjetlo koje je moguće prigušiti kako biste jačinu svjetla prilagodili svojim potrebama, bilo za traženje izgubljenog para čarapa ili namještanje kreveta.

   Ovisno o svojim željama, odaberite zidne svjetiljke ili svjetiljke za noćne ormariće na svakoj strani kreveta, pa ćete vi i vaš partner moći čitati ili raditi, a da pritom ne smetate jedno drugom. Neke zidne svjetiljke mogu se postaviti tako da ciljano usmjeravaju svjetlost na knjigu koju čitate. U tom se slučaju preporučuju LED svjetiljke jer svijetle toplim bijelim svjetlom, a istodobno štede energiju. Ovisno o veličini vaše spavaće sobe i namještaju u njoj, pomoću različite rasvjete možete postaviti akcente i stvoriti ugodnu atmosferu. Jeste li ikad razmišljali o tome da osvijetlite unutrašnjost ormara? Na taj ćete način jednostavno pronaći sve što trebate, čak i rano ujutro. Ako u spavaćoj sobi imate naslonjač ili kauč, možete ih naglasiti postavljanjem podnih ili stolnih svjetiljki. Isto vrijedi za slike, fotografije ili zrcala koja ukrašavaju vaše zidove: zidne svjetiljke i pričvrsne svjetiljke naglašavaju ono što vam je najdraže u prostoriji. Pri planiranju rasvjete za svoju spavaću sobu ne zaboravite sljedeće:

    

   • svjetiljke na noćnom ormariću
   • prilagodljive zidne svjetiljke na obje strane kreveta
   • podnu svjetiljku pored naslonjača ili ormara
   • unutarnju rasvjetu ormara.

   Samo najbolje za vašu spavaću – brzi pregled svih prednosti

   Petogodišnje jamstvo
   Osim standardnog dvogodišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, tvrtka Philips nudi  petogodišnje jamstvo za LED sustav, što se odnosi na LED modul i upravljački sustav u ovoj svjetiljci.
   Temperatura boje svjetlosti
   Svjetlost može imati različitu temperaturu boje koja se mjeri u jedinicama koje se nazivaju kelvin (K) Žarulje s malom vrijednošću u kelvinima stvaraju toplo i ugodnije svjetlo, a one s većom vrijednošću u kelvinima stvaraju hladno i razbuđujuće svjetlo. Ova svjetiljka tvrtke Philips stvara toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.
   Štedna žarulja tvrtke Philips
   Ova štedljiva žarulja štedi energiju u usporedbi s tradicionalnim izvorima svjetlosti, čime ćete smanjiti svoj račun za struju i pridonijeti zaštiti okoliša.
   LED: 15 godina prosječne upotrebe
   Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. LED diode ugrađene u ovu LED žarulju tvrtke Philips imaju vijek trajanja do 15.000 sati (što je jednako 15 godina uz prosječnu upotrebu od 3 sata dnevno i najmanje 13.000 ciklusa uključivanja i isključivanja). Sjajan je osjećaj znati da nećete morati brinuti o održavanju ili zamjeni žarulje, a da ćete istodobno vaš dom biti savršeno osvijetljen.

   Planiranje podrumske rasvjete – savjeti

   Kadar iz videozapisa o Philipsovoj rasvjeti za spavaću sobu

   Rasvjeta za spavaće sobe tvrtke Philips: stvorite vlastiti prostor za snove

   Ikona kvačice
   Iste ili slične zidne svjetiljke ili svjetiljke za noćne ormariće stvaraju simetriju i svjetlosni akcent na vašem krevetu.
   Ikona kvačice
   Uz pomoć svjetla u boji može se mijenjati atmosfera. Preporučujemo Philips Hue – s više od 16 milijuna boja možete pretvoriti svakodnevnu rasvjetu u izvanredan doživljaj.
   Ikona kvačice
   Vrlo je praktično imati mogućnost uključiti svjetlo u ormaru pri odijevanju.
   Ikona kvačice
   Slike, fotografije ili namještaj mogu se naglasiti pomoću podnih ili stolnih svjetiljki. Bez obzira na željenu jačinu svjetla, naše žarulje WarmGlow koje je moguće prigušiti uvijek svijetle ugodnim sjajem – što ih više prigušite, to je svjetlo toplije.
   Ikona kvačice
   Svjetiljke i ambijentalna rasvjeta koju je moguće prigušiti pomoći će vam da stvorite savršenu atmosferu za svaki dio dana. SceneSwitch vam omogućuje da odaberete između 3 različite postavke osvjetljenja – nije potreban potenciometar ni dodatna instalacija.

   Philips InStyle

   Stropno svjetlo

   Philipsova stropna svjetiljka InStyle