Trenutno posjećujete web-mjesto Philips rasvjeta. Dostupna vam je lokalizirana verzija.
Prijedlozi

   Rasvjeta za hodnike tvrtke Philips

   Zašto odabrati rasvjetu za hodnike tvrtke Philips?

    

   Hodnik je prva prostorija koju vide osobe koje dolaze u vaš dom. Prvi je dojam važan, pa bi hodnik trebao zračiti toplinom i dobrodošlicom. Možemo vam pomoći da pronađete pravu rasvjetu za hodnik prilagođenu svakom uređenju, od jarkih stropnih svjetala do toplih stolnih i zidnih svjetiljki. Osim estetske funkcije, rasvjeta za hodnike ima i praktičnu ulogu jer uvodi vas i vaše goste u vaš dom.

   Philips Hue White Ambiance

   Početni komplet

    

   Započnite s početnim kompletom Philips Hue White Ambience i osjećajte se bolje uz prirodno bijelo svjetlo u bilo kojem trenutku dana, od izlaska do zalaska sunca.

   LED logotip
   Ikona kvačice
   Svjetlo vam može pomoći da se napunite energijom i koncentrirate, kao i pri čitanju i opuštanju
   Ikona kvačice
   Polako se probudite uz osobni izlazak sunca
   Ikona kvačice
   Upravljajte svjetlima onako kako želite
   Philips hue White Ambiance 871869654869

   Funkcionalna rasvjeta za hodnike – za savršen prvi dojam

    

   Na vaš odabir rasvjete za hodnik utječu različiti čimbenici. Veličina hodnika ovisi o veličini vašeg doma, pa o tome ovisi i koje zahtjeve mora ispuniti.

   Općenito govoreći, svaki hodnik mora imati dobru glavnu rasvjetu koja će omogućiti ravnomjerno osvjetljavanje prostora. Stropna svjetla u hodniku posebno su prikladna za tu svrhu. No ovisno o veličini hodnika, možda neće biti dovoljna kako bi osvijetlila cijelu prostoriju. Neizravna rasvjeta na zidovima stvara ugodnu atmosferu i osjećaj dobrodošlice te omogućuje vašem domu da ostavi bolji prvi dojam. Većim prostorijama mogu se dodati akcenti uz pomoć reflektorskih svjetala koji omogućuju ravnomjerno osvjetljavanje i pomažu vam da vidite kamo idete.

   Samo najbolje za vaš hodnik – brzi pregled svih prednosti

   Petogodišnje jamstvo
   Osim standardnog dvogodišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, tvrtka Philips nudi  petogodišnje jamstvo za LED sustav, što se odnosi na LED modul i upravljački sustav u ovoj svjetiljci.
   Temperatura boje svjetlosti
   Svjetlost može imati različitu temperaturu boje koja se mjeri u jedinicama koje se nazivaju kelvin (K) Žarulje s malom vrijednošću u kelvinima stvaraju toplo i ugodnije svjetlo, a one s većom vrijednošću u kelvinima stvaraju hladno i razbuđujuće svjetlo. Ova svjetiljka tvrtke Philips stvara toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.
   Štedna žarulja tvrtke Philips
   Ova štedljiva žarulja štedi energiju u usporedbi s tradicionalnim izvorima svjetlosti, čime ćete smanjiti svoj račun za struju i pridonijeti zaštiti okoliša.
   LED: 15 godina prosječne upotrebe
   Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. LED diode ugrađene u ovu LED žarulju tvrtke Philips imaju vijek trajanja do 15.000 sati (što je jednako 15 godina uz prosječnu upotrebu od 3 sata dnevno i najmanje 13.000 ciklusa uključivanja i isključivanja). Sjajan je osjećaj znati da nećete morati brinuti o održavanju ili zamjeni žarulje, a da ćete istodobno vaš dom biti savršeno osvijetljen.

   Neka vaš ulazni prostor zasja u pravom svjetlu uz rasvjetu za hodnike

    

   Nakon postavljanja glavne rasvjete u hodniku potrebno je stvoriti ugodno ozračje. Svjetlima se mogu naglasiti prekrasne dekorativni elementi koji se često nalaze u velikim hodnicima. Stolne svjetiljke na komodama ili ormarićima stvaraju tople otočiće svjetlosti. Zidne svjetiljke mogu se upotrebljavati za naglašavanje slika i skulptura. Ormare možete naglasiti svjetiljkama i reflektorima na žicama, šipkama ili vodilicama. Pri planiranju rasvjete u hodniku sa zrcalima najbolje je odabrati zidnu svjetiljku s toplim svjetlom bez odbljeska. LED žarulje i svjetiljke u boji mogu vaš hodnik učiniti živopisnijim.

   Rasvjeta za hodnike – savjeti

   Kadar iz videozapisa o Philipsovoj rasvjeti za dnevne sobe

   Rasvjeta za hodnike tvrtke Philips: pronađite odgovarajuću rasvjetu za svoj hodnik

   Ikona kvačice
   LED žarulje ili štedne žarulje omogućuju dugotrajnu rasvjetu.
   Ikona kvačice
   Rasvjetom u boji mogu se stvoriti jedinstveni akcenti u vašem hodniku. Upotrijebite sustav Philips Hue i odaberite između 16 milijuna boja.
   Ikona kvačice
   Za toplu dobrodošlicu upotrijebite svjetlo s mogućnošću prigušivanja. Žarulje WarmGlow pružaju ugodan sjaj – što više prigušujete svjetlo, to je ono toplije.
   Ikona kvačice
   Upotrijebite prirodno svjetlo u hodniku. Svjetiljke u hodniku trebale bi omogućivati visokokvalitetni uzvrat boja.
   Ikona kvačice
   Jarko svjetlo za početak dana ujutro, ugodan sjaj koji će vas dočekati na povratku kući navečer: SceneSwitch prilagođava svjetlost odgovarajućem dijelu dana i to bez potenciometra.

   Philips hue white ambience

   početni komplet

   Philips hue White Ambiance 871869654869