Sada posjećujete web mjesto tvrtke Philips lighting. Dostupna vam je lokalizirana verzija.
Prijedlozi

   Rasvjeta za hodnike tvrtke Philips

   Zašto odabrati rasvjetu za hodnike tvrtke Philips?

    

   Hodnik je prva prostorija koju vide osobe koje dolaze u vaš dom. Prvi je dojam važan, pa bi hodnik trebao zračiti toplinom i dobrodošlicom. Možemo vam pomoći da pronađete pravu rasvjetu za hodnik prilagođenu svakom uređenju, od jarkih stropnih svjetala do toplih stolnih i zidnih svjetiljki. Osim estetske funkcije, rasvjeta za hodnike ima i praktičnu ulogu jer uvodi vas i vaše goste u vaš dom.

   Philips Hue White Ambiance

   Početni komplet

    

   Započnite s početnim kompletom Philips Hue White Ambience i osjećajte se bolje uz prirodno bijelo svjetlo u bilo kojem trenutku dana, od izlaska do zalaska sunca.

   LED logotip
   Ikona kvačice
   Svjetlo vam može pomoći da se napunite energijom i koncentrirate, kao i pri čitanju i opuštanju
   Ikona kvačice
   Polako se probudite uz osobni izlazak sunca
   Ikona kvačice
   Upravljajte svjetlima onako kako želite
   Philips hue White Ambiance 871869654869

   Funkcionalna rasvjeta za hodnike – za savršen prvi dojam

    

   Na vaš odabir rasvjete za hodnik utječu različiti čimbenici. Veličina hodnika ovisi o veličini vašeg doma, pa o tome ovisi i koje zahtjeve mora ispuniti.

   Općenito govoreći, svaki hodnik mora imati dobru glavnu rasvjetu koja će omogućiti ravnomjerno osvjetljavanje prostora. Stropna svjetla u hodniku posebno su prikladna za tu svrhu. No ovisno o veličini hodnika, možda neće biti dovoljna kako bi osvijetlila cijelu prostoriju. Neizravna rasvjeta na zidovima stvara ugodnu atmosferu i osjećaj dobrodošlice te omogućuje vašem domu da ostavi bolji prvi dojam. Većim prostorijama mogu se dodati akcenti uz pomoć reflektorskih svjetala koji omogućuju ravnomjerno osvjetljavanje i pomažu vam da vidite kamo idete.

   Samo najbolje za vaš hodnik – brzi pregled svih prednosti

   Petogodišnje jamstvo
   Osim standardnog dvogodišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, tvrtka Philips nudi  petogodišnje jamstvo za LED sustav, što se odnosi na LED modul i upravljački sustav u ovoj svjetiljci.
   Temperatura boje svjetlosti
   Svjetlost može imati različitu temperaturu boje koja se mjeri u jedinicama koje se nazivaju kelvin (K) Žarulje s malom vrijednošću u kelvinima stvaraju toplo i ugodnije svjetlo, a one s većom vrijednošću u kelvinima stvaraju hladno i razbuđujuće svjetlo. Ova svjetiljka tvrtke Philips stvara toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.
   Štedna žarulja tvrtke Philips
   Ova štedljiva žarulja štedi energiju u usporedbi s tradicionalnim izvorima svjetlosti, čime ćete smanjiti svoj račun za struju i pridonijeti zaštiti okoliša.
   LED: 15 godina prosječne upotrebe
   Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. LED diode ugrađene u ovu LED žarulju tvrtke Philips imaju vijek trajanja do 15.000 sati (što je jednako 15 godina uz prosječnu upotrebu od 3 sata dnevno i najmanje 13.000 ciklusa uključivanja i isključivanja). Sjajan je osjećaj znati da nećete morati brinuti o održavanju ili zamjeni žarulje, a da ćete istodobno vaš dom biti savršeno osvijetljen.

   Neka vaš ulazni prostor zasja u pravom svjetlu uz rasvjetu za hodnike

    

   Nakon postavljanja glavne rasvjete u hodniku potrebno je stvoriti ugodno ozračje. Svjetlima se mogu naglasiti prekrasne dekorativni elementi koji se često nalaze u velikim hodnicima. Stolne svjetiljke na komodama ili ormarićima stvaraju tople otočiće svjetlosti. Zidne svjetiljke mogu se upotrebljavati za naglašavanje slika i skulptura. Ormare možete naglasiti svjetiljkama i reflektorima na žicama, šipkama ili vodilicama. Pri planiranju rasvjete u hodniku sa zrcalima najbolje je odabrati zidnu svjetiljku s toplim svjetlom bez odbljeska. LED žarulje i svjetiljke u boji mogu vaš hodnik učiniti živopisnijim.

   Rasvjeta za hodnike – savjeti

   Kadar iz videozapisa o Philipsovoj rasvjeti za dnevne sobe

   Rasvjeta za hodnike tvrtke Philips: pronađite odgovarajuću rasvjetu za svoj hodnik

   Ikona kvačice
   LED žarulje ili štedne žarulje omogućuju dugotrajnu rasvjetu.
   Ikona kvačice
   Rasvjetom u boji mogu se stvoriti jedinstveni akcenti u vašem hodniku. Upotrijebite sustav Philips Hue i odaberite između 16 milijuna boja.
   Ikona kvačice
   Za toplu dobrodošlicu upotrijebite svjetlo s mogućnošću prigušivanja. Žarulje WarmGlow pružaju ugodan sjaj – što više prigušujete svjetlo, to je ono toplije.
   Ikona kvačice
   Upotrijebite prirodno svjetlo u hodniku. Svjetiljke u hodniku trebale bi omogućivati visokokvalitetni uzvrat boja.
   Ikona kvačice
   Jarko svjetlo za početak dana ujutro, ugodan sjaj koji će vas dočekati na povratku kući navečer: SceneSwitch prilagođava svjetlost odgovarajućem dijelu dana i to bez potenciometra.

   Philips hue white ambience

   početni komplet

   Philips hue White Ambiance 871869654869