Trenutno posjećujete web-mjesto Philips rasvjeta. Dostupna vam je lokalizirana verzija.
Prijedlozi

   Rasvjeta za kućne urede tvrtke Philips

   Zašto odabrati rasvjetu za kućni ured tvrtke Philips?

    

   Vaš dom može biti sjajno radno mjesto. U tišini kućnog ureda možete se puno lakše usredotočiti na složene radne projekte, studentski esej, pa čak i račune koje je potrebno platiti. Možemo vam pokazati kako uz pomoć naših elegantnih stolnih svjetiljki i stolne rasvjete stvoriti savršenu atmosferu u kućnom uredu. Tako ćete u opuštenom okruženju učinkovitije raditi i bez poteškoća se primiti svakog zadatka koji je pred vama.

   Philips Hue Phoenix

   Stolna svjetiljka

    

   Stolna svjetiljka Philips Hue Phoenix pruža toplo do hladno bijelo svjetlo koje je moguće prigušiti u skladu s vašim dnevnim aktivnostima. Povežite se putem mosta za sustav Hue (nije priložen) s kućnom Wi-Fi mrežom za jednostavno upravljanje putem pametnog uređaja.

   LED logotip
   Ikona kvačice
   Četiri svjetlosna recepta
   Ikona kvačice
   Toplo do hladno bijelo svjetlo
   Ikona kvačice
   3D tekstura za svjetlucavi svjetlosni efekt

   Stolna rasvjeta l: otkrijte Philipsovu ponudu rasvjete za kućne urede

    

   Preporučujemo da pri rasvjeti radnog stola ili stola odaberete kombinaciju različitih izvora svjetlosti. Stropna svjetiljka omogućuje općenitu rasvjetu prostorije, što je važno za vaš vid i sprječavanje umora. Neizravna rasvjeta, kao što su zidne ili podne svjetiljke, stvaraju ugodnu atmosferu koja je od ključne važnosti za ugodan radni prostor. A najvažnija je rasvjeta samog stola. Možete odabrati stolnu svjetiljku s fleksibilnom ručicom koja se može prilagoditi. Važno osvijetliti cijelo radno područje bez bliještanja. Sjene se mogu spriječiti stavljanjem stolne svjetiljke na suprotnu stranu od ruke kojom pišete. Dešnjaci bi trebali staviti stolnu svjetiljku na lijevu stranu, a ljevaci na desnu. Naše različite svjetiljke ne samo da osvjetljavaju vaš kućni ured, one ga i ukrašavaju: odaberite svjetiljke koje će nadopuniti vaš namještaj i naglasiti vaš individualni stil.

   Samo najbolje za vaš stol – brzi pregled svih prednosti

   Petogodišnje jamstvo
   Osim standardnog dvogodišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, tvrtka Philips nudi  petogodišnje jamstvo za LED sustav, što se odnosi na LED modul i upravljački sustav u ovoj svjetiljci.
   Temperatura boje svjetlosti
   Svjetlost može imati različitu temperaturu boje koja se mjeri u jedinicama koje se nazivaju kelvin (K) Žarulje s malom vrijednošću u kelvinima stvaraju toplo i ugodnije svjetlo, a one s većom vrijednošću u kelvinima stvaraju hladno i razbuđujuće svjetlo. Ova svjetiljka tvrtke Philips stvara toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.
   Štedna žarulja tvrtke Philips
   Ova štedljiva žarulja štedi energiju u usporedbi s tradicionalnim izvorima svjetlosti, čime ćete smanjiti svoj račun za struju i pridonijeti zaštiti okoliša.
   LED: 15 godina prosječne upotrebe
   Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. LED diode ugrađene u ovu LED žarulju tvrtke Philips imaju vijek trajanja do 15.000 sati (što je jednako 15 godina uz prosječnu upotrebu od 3 sata dnevno i najmanje 13.000 ciklusa uključivanja i isključivanja). Sjajan je osjećaj znati da nećete morati brinuti o održavanju ili zamjeni žarulje, a da ćete istodobno vaš dom biti savršeno osvijetljen.

   Planiranje rasvjete za kućni ured – savjeti

   Kadar iz videozapisa o Philipsovoj stolnoj rasvjeti

   Stolna rasvjeta tvrtke Philips: stvorite savršeni kućni ured

   Ikona kvačice
   Svjetiljku za radni stol postavite na suprotnu stranu od ruke kojom pišete kako biste spriječili stvaranje sjena tijekom čitanja i pisanja.
   Ikona kvačice
   Svjetlo u boji ili ambijentalno svjetlo mogu vam pomoći da se koncentrirate na posao. Sustav Philips Hue omogućuje vam stvorite savršenu atmosferu uz više od 16 milijuna boja.
   Ikona kvačice
   Zaslon računala okrenite tako da na njega ne pada prirodno dnevno svjetlo ni svjetlo stolne svjetiljke, čime će se spriječiti bliještanje zaslona tijekom rada na računalu.
   Ikona kvačice
   Pazite da stolna svjetiljka osvjetljava cijeli radni prostor.
   Ikona kvačice
   Za čitanje i pisanje preporučuje se kombinacija funkcionalne i glavne rasvjete, npr. rasvjeta s mogućnošću prigušivanja može smanjiti umor očiju. SceneSwitch nudi 3 različite postavke osvjetljenja, pri čemu nije potreban potenciometar ni dodatna instalacija.
   Ikona kvačice
   Slike, fotografije ili namještaj mogu se naglasiti pomoću podnih ili stolnih svjetiljki. Bez obzira na željenu jačinu svjetla, naše žarulje WarmGlow koje je moguće prigušiti uvijek svijetle ugodnim sjajem – što ih više prigušite, to je svjetlo toplije.
   Stolna svjetiljka Philips Hue Phoenix