Trenutno posjećujete web-mjesto Philips rasvjeta. Dostupna vam je lokalizirana verzija.
Prijedlozi

   Kuhinjska rasvjeta tvrtke Philips

   Zašto odabrati kuhinjsku rasvjetu tvrtke Philips?

    

   Vaša je kuhinja središte vašeg doma. Mjesto gdje se okupljate radi kuhanja, razmjene novosti tijekom objeda i proslava. Ali svaka kuhinja treba najbolju rasvjetu kako bi uistinu oživjela. Možemo vam pokazati izvanredno praktična i funkcionalna, ali ujedno topla i ugodna rješenja za kuhinjsku rasvjetu. Ta rješenja uključuju kombinaciju ambijentalne, akcentne i namjenske rasvjete kako biste na najbolji način iskoristili plan svoje kuhinje. Pomoći ćemo vam da stvorite pravo ozračje bez obzira na to što kuhate.

   Philips Amaze Hue

   Viseća svjetiljka

    

   Sustavu Philips Hue dodajte viseću svjetiljku Amaze Philips Hue White Ambiance i uživajte u prirodnoj bijeloj svjetlosti koja vam pomaže da se probudite, napunite energijom, usredotočite, kao i pri čitanju i opuštanju. Uživajte u ovoj visećoj svjetiljci jedinstvena dizajna koja se uklapa u svaki interijer.

   LED logotip
   Ikona kvačice
   Visokokvalitetno LED svjetlo
   Ikona kvačice
   Toplo bijelo do hladno jarko dnevno svjetlo
   Ikona kvačice
   Zajamčeno besprijekorno bežično prigušivanje svjetla
   Philips svjetiljka Amaze 4023331P7

   Rješenja za kuhinjsku rasvjetu

    

   Imate li već zgodnu stropnu svjetiljku u kuhinji? To je dobar početak jer stropne svjetiljke pružaju glavno osvjetljenje, što je sjajno za orijentaciju u prostoru. No takva rasvjeta nije dovoljna kako bi se osvijetlila sva područja u vašoj kuhinji. Preporučujemo LED svjetiljke – one stvaraju blago bijelo svjetlo, mogu se prigušiti i štedljive su. Ovisno o veličini vaše kuhinje, plan kuhinjske rasvjete treba uključivati sljedeća svjetla:

   Samo najbolje za vašu kuhinju – brzi pregled svih prednosti

   Petogodišnje jamstvo
   Osim standardnog dvogodišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, tvrtka Philips nudi  petogodišnje jamstvo za LED sustav, što se odnosi na LED modul i upravljački sustav u ovoj svjetiljci.
   Temperatura boje svjetlosti
   Svjetlost može imati različitu temperaturu boje koja se mjeri u jedinicama koje se nazivaju kelvin (K) Žarulje s malom vrijednošću u kelvinima stvaraju toplo i ugodnije svjetlo, a one s većom vrijednošću u kelvinima stvaraju hladno i razbuđujuće svjetlo. Ova svjetiljka tvrtke Philips stvara toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.
   Štedna žarulja tvrtke Philips
   Ova štedljiva žarulja štedi energiju u usporedbi s tradicionalnim izvorima svjetlosti, čime ćete smanjiti svoj račun za struju i pridonijeti zaštiti okoliša.
   LED: 15 godina prosječne upotrebe
   Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. LED diode ugrađene u ovu LED žarulju tvrtke Philips imaju vijek trajanja do 15.000 sati (što je jednako 15 godina uz prosječnu upotrebu od 3 sata dnevno i najmanje 13.000 ciklusa uključivanja i isključivanja). Sjajan je osjećaj znati da nećete morati brinuti o održavanju ili zamjeni žarulje, a da ćete istodobno vaš dom biti savršeno osvijetljen.

   Osvijetlite radne površine u kuhinji


   Kuhari amateri znaju najbolje da je pri kuhanju izuzetno važno dobro osvjetljenje. Za sjajan doživljaj kuhanja  vrlo je važno odabrati rasvjetu s ravnomjernim osvjetljenjem i bez bliještanja. Najbolji odabir za to područje kuhinje neutralno je bijelo svjetlo.
    
   Ako  je prostor kuhinje i dnevne sobe objedinjen, prostor za objedovanje treba imati rasvjetno tijelo jer je u tom  području obično vrlo živo. Bilo da je riječ o romantičnoj večeri za dvoje, objedu s prijateljima ili pisanju domaće zadaće a stolom, tu se obično uvijek nešto događa. Zato morate moći prilagoditi rasvjetu kuhinje trenutačnim aktivnostima. Visilica iznad stola za objedovanje koja stvara toplo bijelo svjetlo koje se može prigušiti definitivno je dobar odabir jer se svjetlo može prilagoditi vašim pojedinačnim potrebama.
    
   Dekorativna kuhinjska rasvjeta omogućuje vam da kuhinjsko ozračje učinite još toplijim i ugodnijim. LED svjetiljke pružaju izvanredno toplo bijelo svijetlo, a osim toga iznimno su duga vijeka trajanja. I svjetlo u boji može doprinijeti prijateljskom ozračju u kuhinji. Samo promijenite boju ovisno o svom raspoloženju i osjećajte se ugodno u vlastitoj kuhinji.

   Planiranje kuhinjske rasvjete – savjeti

   Savjeti za planiranje kuhinjske rasvjete tvrtke Philips

   Otkrijte ponudu kuhinjske rasvjete tvrtke Philips

   Ikona kvačice
   Funkcionalne svjetiljke nevidljivo postavljene ispod kuhinjskih ormarića osvjetljavaju radnu površinu i omogućuju vam sigurno obavljanje raznih kuhinjskih aktivnosti.
   Ikona kvačice
   Skriveni reflektori na gornjoj strani ormarića osvjetljavaju strop i zidove, čime se dobiva osvjetljenje bez sjena. Bez obzira na željenu jačinu svjetla, naše žarulje WarmGlow koje je moguće prigušiti uvijek svijetle ugodnim sjajem – što ih više prigušite, to je svjetlo toplije.
   Ikona kvačice
   Reflektori ugrađeni iznad kuhinjskog sudopera omogućuju odgovarajuće osvjetljenje tog područja.
   Ikona kvačice
   Određena područja, kao što su šank ili radne površine, mogu se naglasiti stropnim svjetlima. Na taj će se način stvoriti kontrast i uz pomoć rasvjete dati poseban čar kuhinji. Kako biste rasvjetu prilagodili svojim potrebama, odaberite između više od 16 milijuna boja koje nudi sustav Philips Hue.
   Ikona kvačice
   Svjetiljke koje je moguće prigušiti pomoći će vam da stvorite savršenu atmosferu za stolom za objedovanje u svim situacijama. SceneSwitch vam omogućuje da odaberete između 3 različite postavke osvjetljenja – nije potreban potenciometar ni dodatna instalacija.

   Philips Amaze Hue

   Viseća svjetiljka

   Philips svjetiljka Amaze 4023331P7