Trenutno posjećujete web-mjesto Philips rasvjeta. Dostupna vam je lokalizirana verzija.
Prijedlozi

   Rasvjeta za dnevne sobe tvrtke Philips

   Zašto odabrati rasvjetu za dnevne sobe tvrtke Philips?

    

   Vaša dnevna soba središte je vašeg doma. Prostorija u kojoj se puno toga događa – opuštanje s prijateljima, gledanje televizije na kauču, rad, pa čak i uživanje u dobroj hrani. Možemo vam pokazati kako da prilagodite rasvjetu svakoj aktivnosti, od jarkih stropnih svjetala do ugodnih svjetiljki za dnevnu sobu. Dakle, bez obzira na to što radite, rasvjeta u dnevnoj sobi stvorit će savršeno ozračje.

   Philips myLiving RING

   Viseća svjetiljka

   Stvorite izvanredne efekte u dnevnoj sobi uz pomoć visilice koja će joj podariti modernu zaigranost, bez obzira na to je li svjetlo uključeno ili ne.
   Ikona kvačice
   Stvorite elegantnu i ugodnu atmosferu
   Ikona kvačice
   Visokokvalitetni materijali
   Ikona kvačice
   Stvorite prekrasne svjetlosne efekte
   Philips svjetiljka RING 4091331PN

   Planiranje rasvjete za dnevnu sobu – za ugodnu atmosferu

    

   Rasvjeta vaše dnevne sobe mora se prilagoditi brojnim situacijama jer nije svako svjetlo prikladno za svaku priliku. Stropna svjetiljka osnovni je element savršene rasvjete za dnevnu sobu. Dobar je odabir svjetiljka s mogućnošću prigušivanja koja vam omogućuje postizanje različitih nijansi svjetlosti od jarkih bijelih do ugodnih i toplih. Preporučujemo LED svjetiljke jer svijetle toplim bijelim svjetlom, imaju mogućnost prigušivanja i štede energiju. Stropna svjetiljka vrlo je korisna tijekom igre, čišćenja ili rada. Ako želite da soba ima topliji ugođaj, rasvjetu možete nadopuniti na sljedeći način:

    

   • stolne svjetiljke za stolom za objedovanje, na prozorskim klupčicama ili policama
   • podne svjetiljke u blizini kauča ili stolice za čitanje
   • zidna rasvjeta u kombinaciji sa zrcalima, slikama, skulpturama
   • ugrađena rasvjeta, npr. na policama za knjige.

   Samo najbolje za vašu dnevnu sobu – brzi pregled svih prednosti

   Petogodišnje jamstvo
   Osim standardnog dvogodišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, tvrtka Philips nudi  petogodišnje jamstvo za LED sustav, što se odnosi na LED modul i upravljački sustav u ovoj svjetiljci.
   Temperatura boje svjetlosti
   Svjetlost može imati različitu temperaturu boje koja se mjeri u jedinicama koje se nazivaju kelvin (K) Žarulje s malom vrijednošću u kelvinima stvaraju toplo i ugodnije svjetlo, a one s većom vrijednošću u kelvinima stvaraju hladno i razbuđujuće svjetlo. Ova svjetiljka tvrtke Philips stvara toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.
   Štedna žarulja tvrtke Philips
   Ova štedljiva žarulja štedi energiju u usporedbi s tradicionalnim izvorima svjetlosti, čime ćete smanjiti svoj račun za struju i pridonijeti zaštiti okoliša.
   LED: 15 godina prosječne upotrebe
   Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. LED diode ugrađene u ovu LED žarulju tvrtke Philips imaju vijek trajanja do 15.000 sati (što je jednako 15 godina uz prosječnu upotrebu od 3 sata dnevno i najmanje 13.000 ciklusa uključivanja i isključivanja). Sjajan je osjećaj znati da nećete morati brinuti o održavanju ili zamjeni žarulje, a da ćete istodobno vaš dom biti savršeno osvijetljen.

   Osvijetlite svoju dnevnu sobu

    

   Svjetiljke za dnevnu sobu ne služe samo za rasvjetu, već i svjetlošću mogu ukrasiti prostor. Savršenom rasvjetom dnevne sobe možete naglasiti različite dijelove sobe i svjetlost učiniti dijelom unutarnjeg uređenja. Rasvjeta vaše dnevne sobe mora se prilagoditi veličini same prostorije. Dnevne sobe sa svijetlim namještajem zahtijevaju manje svjetla od tamnijih soba, a neizravna rasvjeta stvara ugodno ozračje.

    

   Je li blagovaonica dio vaše dnevne sobe? Onda biste trebali razmisliti o rasvjeti stola uz pomoć visilice s mogućnošću prigušivanja iznad stola. To vam omogućuje da promijenite svjetlo u skladu sa svojim potrebama, bilo za objedovanje, igranje društvenih igara ili rad. Zidnom rasvjetom u kombinaciji sa zrcalima ili slikama stvorit ćete ugodnu atmosferu. Tome mogu pridonijeti i stolne svjetiljke na prozorskim klupčicama, policama ili pomoćnim stolićima.

   Planiranje rasvjete za dnevnu sobu – savjeti

   Kadar iz videozapisa o Philipsovoj rasvjeti za dnevne sobe

   Pogledajte kako uz žarulje WarmGlow tvrtke Philips stvoriti savršeni ugođaj u svojoj dnevnoj sobi

   Ikona kvačice
   Postavite podnu svjetiljku iza fotelje za čitanje kako biste imali dovoljno svjetla za omiljenu knjigu. Naše žarulje SceneSwitch omogućuju postavljanje 3 različite scene od jakog svjetla do ugodnog sjaja i to bez potenciometra.
   Ikona kvačice
   Slike i fotografije mogu se naglasiti pomoću stropnih reflektorskih svjetiljki. Bez obzira na željenu jačinu svjetla, naše žarulje WarmGlow koje je moguće prigušiti uvijek svijetle ugodnim sjajem – što ih više prigušite, to je svjetlo toplije.
   Ikona kvačice
   Uz pomoć svjetla u boji ili svjetiljki s mogućnošću prigušivanja može se mijenjati atmosfera. Preporučujemo Philips Hue – s više od 16 milijuna boja možete pretvoriti svakodnevnu rasvjetu u izvanredan doživljaj.

   Philips myLiving RING

   Viseća svjetiljka

   Philips svjetiljka RING 4091331PN