Trenutno posjećujete web-mjesto Philips rasvjeta. Dostupna vam je lokalizirana verzija.
Prijedlozi

  Vanjska rasvjeta u pravom trenutku

  Pravo svjetlo omogućuje vam da pronađete put kad je vani mračno

  Značajka prepoznavanja kretanja tvrtke Philips

  Saznajte više o tehnologiji senzora kretanja tvrtke Philips

   

  Kako ćete pronaći ključeve u mraku? Kako ćete vidjeti tko je na ulaznim vratima? Ili biti sigurni da se nećete spotaknuti pri obavljanju svakodnevnih poslova? Saznajte kako je to sve moguće uz tehnologiju senzora kretanja.

  Kako rasvjeta može uštedjeti energiju?
  ikona_uštedaeenergije_vani
  Jednostavno. Senzori kretanja omogućuju da troškovi osvjetljavanja vrta budu minimalni, a vaši se susjedi neće buniti da zbog svjetla u vašem vrtu ne mogu spavati po noći. Još bi bilo bolje da se odlučite za solarnu LED vanjsku rasvjetu i nećete morati platiti ni lipe kako biste osvijetlili prostor oko svog doma.
  Znači li bolja rasvjeta veću sigurnost?
  ikona_brava
  Da. Nakon što se spusti mrak, vanjska rasvjeta može smanjiti vjerojatnost da vaš dom bude metom provalnika, pa možete mirno spavati. Zato se vlasnici kuća s ispravno postavljenom vanjskom rasvjetom, kao što su svjetla na trijemu ili vanjska zidna rasvjeta, općenito osjećaju puno sigurnije.
  Koje je najbolje mjesto za vanjska sigurnosna svjetla?
  ikona_brava

  Vanjsku rasvjetu važo je ispravno rasporediti kako bi ispravno radila – sa sigurnosnog stajališta ili sa stajališta udobnosti. Sljedeća je područja svakako potrebno osvijetliti po noći:

   

  - ulazna vrata
  - područje oko garaže

  - uglovi kuće

  Kako rade senzori kretanja?
  senzor_kretanja
  Naše vanjske svjetiljke opremljene su infracrvenim (PIR) senzorom kretanja koji otkriva kretanje. To ih čini vrlo energetski učinkovitim izvorom svjetla jer se uključuju samo kad je netko u blizini senzora. 
  Na kojoj udaljenosti senzori otkrivaju kretanje?
  ikona_senzor_kretanja_vani
  Naša sigurnosna rasvjeta predviđena je za otkrivanje kretanja u rasponu od 10 metara. To je praktičan način da vam se osvijetli put noću, a istodobno vam štedi energiju jer se uključuje samo kad i gdje je potrebna.
  Je li postavljanje rasvjete teško?
  jednostavno postavljanje
  Ne, uopće. Jednostavni postupak postavljanja omogućuje vam da jednostavno odaberete kad će automatski senzor uključiti vaše svjetiljke i na koliko dugo. A ako želite da svjetla ostanu upaljena dulje vrijeme, senzori se mogu vrlo jednostavno deaktivirati.

  Snaga sunca tvrtke Philips

  Isprobajte solarnu LED tehnologiju tvrtke Philips

  Solarne vrtne svjetiljke tvrtke Philips izrađene su od visokokvalitetnih solarnih panela i LED žarulja kako bi se omogućilo maksimalno prikupljanje sunčevog svjetla i dobila rasvjeta koja dulje traje. Koliko će dugo svijetliti ovisi o količini sunčevog svjetla koju su solarni paneli primili. Po lijepom vremenu to može biti do šest sati besplatnog osvjetljenja. Značajke za uštedu energije, kao što su prekidač za uključivanje/isključivanje ili senzor kretanja, znače da će bez obzira na vrijeme ili doba godine, područja oko vašeg doma uvijek biti dobro osvijetljena.
  Abelia
  Je li postavljanje teško?
  Ikona_bez_žica_vani
  Ni najmanje. Uz solarne svjetiljke tvrtke Philips nema napornog rada ni kompliciranog postavljanja vanjske rasvjete. Potrebno je samo nekoliko minuta da ih postavite u vrt, čak i ako nikad prije niste postavljali vanjsku rasvjetu. Budući da ne zahtijevaju priključivanje u struju, ne morate se brinuti oko toga da moraju biti blizu izvora napajanja, pa je njihovo postavljanje brzo i jednostavno.
  Štede li solarne svjetiljke najviše energije?
  ikona_uštedaeenergije_vani
  Da, tako je. Solarne vrtne svjetiljke tvrtke Philips pretvaraju sunčevu energiju u jarko svjetlo koje nećete osjetiti na računu za električnu energiju. Naše energetski učinkovite vrtne svjetiljke prekrasna dizajna izrađene su od izdržljivih materijala i imaju vijek trajanja do 25 godina, pa ćete godinama uživati u besplatnoj energiji sunca.  
  Pružaju li solarne svjetiljke dovoljno jako svjetlo?
  Ikona_LEDuključen_vani
  Vrtne svjetiljke tvrtke Philips proizvode svjetlo jačine do 100 lumena, što je dovoljno za osvjetljavanje određenog područja za rad ili isticanje neke vrtne ili arhitektonske značajke.

  Želite bolje osvjetljenje vani kako bi vaš vrt zasjao?