Trenutno posjećujete web-mjesto Philips rasvjeta. Dostupna vam je lokalizirana verzija.
Prijedlozi

  Uživajte u kvalitetno provedenom vremenu vani

  Funkcionalna i elegantna vanjska rasvjeta omogućuje vašem vrtu da zasja u svako doba dana

  Rasvjeta za vrtove i balkone


  Što je bolja vaša vrtna i vanjska rasvjeta, to ćete više vremena moći provesti vani i uživati. Bilo da je riječ o zabavi koja se održava na otvorenom ili opuštanju uz knjigu. Bez obzira na to imate li veliki vrt ili mali balkon, pravo će svjetlo stvoriti ozračje za provođenje vremena na svježem zraku s prijateljima i obitelji.
  ikona_uštedaeenergije_vani

  Jednostavno postavljanje


  Postavljanje svjetiljke ne mora biti teško. Uz vrtne svjetiljke tvrtke Philips možete biti sigurni da smo dali sve od sebe da to što je više pojednostavimo. Našu vanjsku rasvjetu možete instalirati u samo tri jednostavna koraka. I mnogi se kupci slažu s tim. Zapravo, oni koji su već postavili naše proizvode priznaju da ih je jednostavno postaviti.*


  (*Izvor: Home Usage Test France – 2015.)

  Ikona_LEDuključen_vani

  Prekrasno svjetlo


  Za savršeni završetak savršenog dana podignite noge i opustite se uz meki sjaj opuštajućeg bijelog svjetla. Bijelo svjetlo pomoći vam da se opustite navečer i još više uživate u prostoru na otvorenom. Naše vanjske svjetiljke stvaraju postojani i jednolik snop svjetlosti bijele boje s temperaturom boje od 2700 Kelvina ili hladno bijelo svijetlo od 4000 Kelvina. 
  Ikona_visokokvalitetna_vanjska

  Stilizirajte svoj vrt uz pomoć svjetiljki


  Vrtna rasvjeta omogućuje vam da svoj ukus za unutrašnje uređenje prenesete na svoje vanjske prostore. Naše svjetiljke imaju suvremenu ili tradicionalnu završnu obradu koja se uklapa u izgled vašeg prostora i omogućuje vam da osvijetlite svaki trenutak. Visokokvalitetni materijali i izvanredni dizajn proizvoda dat će stilski pečat uređenju vašeg vrta.

  Isprobajte rasvjetu u virtualnom vrtu!

  Dizajn vanjske rasvjete – savjeti

  Neka vaš vrt zasja uz pomoć neizravnog osvjetljenja

  Neizravno osvjetljenje sjajno za stvaranje atmosfera, a izravno osvjetljenje ima funkcionalnu ulogu. Sakrijte svjetiljke iza grmlja, živice ili ih okrenite prema zidu terase kako biste postigli najviše u postojećoj situaciji. Nikako nemojte uperiti jarka svjetla izravno u vidno polje posjetitelja kako ih ne biste zaslijepili.

  LED vrtne svjetiljke stvaraju bajkovit efekt

  Ovisno o širini vašeg vrta, bit će vam potrebne dodatne vrtne svjetiljke. Svakako odaberite LED svjetiljke jer one dulje traju i energetski su učinkovitije od običnih žarulja sa žarnom niti. Naše solarne vrtne svjetiljke pune se putem sunčeve energije tijekom dana kako biste dugo u noć mogli uživati u prekrasnoj ambijentalnoj rasvjeti! 

  Prijenosna svjetiljka Abelia tvrtke Philips može se jednostavno prenositi. Budući da nudi efekt svijeće, ali i jače svjetlo, stvorit će ugodno ozračje na vašem balkonu i u vrtu.

  Gdje staviti vanjske svjetiljke?

   

  Neka vaš vrt zasja uz pomoć neizravnog osvjetljenja.

   

  Kako bi vanjske svjetiljke ispravno radile, bilo sa sigurnosnog stajališta ili sa stajališta udobnosti, važno je da ih ispravno rasporedite. Područja koja je svakako potrebno osvijetliti po noći su:

  • ulazna vrata
  • područje oko garaže
  •  uglovi kuće
  Abelia
  Možete li pronaći ključeve po mraku?