Prijedlozi

  Funkcionalno

  Stolna svjetiljka

  DSK202 40 K, Bijela, Postepeno prigušivanje 8719514420373 Pronađi slične proizvode
  • Ugodno LED svjetlo koje je blago za oči

   8719514420373

   Funkcionalno

   Stolna svjetiljka

   8719514420373 Pronađi slične proizvode

   S robusnim dizajnom i optimalnim performansama, stolno svjetlo Philips LED Performance savršeno je rasvjetno tijelo koje unosi kvalitetu i svjetlinu u svaki kućni prostor. Blago, oku ugodno svjetlo. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Ugodno LED svjetlo koje je blago za oči

  EyeComfort – za oku ugodno svjetlo.

  • Zatamnjivanje u koracima

   Odaberite razinu prigušenja svjetla i napravite pravi ugođaj za svaku priliku.

  • EyeComfort – osvjetljenje koje godi očima

   Svjetlo loše kvalitete može prouzročiti naprezanje očiju. Budući da mnogo vremena provodimo u zatvorenom prostoru, pravilno osvjetljenje doma danas je važnije no ikad. Naši proizvodi ispitani su u strogim uvjetima na titranje, stroboskopski efekt, bljeskanje, renderiranje boja i efekte prigušivanja kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjeve standarda EyeComfort. LED žarulje tvrtke Philips ne samo da pružaju ugodnu rasvjetu, već zadržavaju kvalitetu svjetla tijekom čitavog vijeka trajanja, pružajući konstantnu razinu kvalitete, postojanosti i boje osvjetljenja na vremensko razdoblje dulje od deset godina. Prebacite se na svjetlo koje godi vašim očima, bit će vam zahvalne.

  Prikaz svih specifikacija
  • Dizajnirana za udobnost vašim očima. Posjetite web-mjesto www.philips.com/eyecomfort za titranje, bljeskanje i ostale kriterije te detalje o proizvodu.