Prijedlozi

  Hue White i Color Ambiance

  Lightstrip Outdoor dužine 5 metara

  1 kom. svjetlosna traka od 5 m, Bijelo i svjetlo u boji, Priložena jedinica napajanja, Pametno upravljanje uz Hue Bridge* 8718699709853 Pronađi slične proizvode
  • Neograničene mogućnosti

   8718699709853

   Hue White i Color Ambiance

   Lightstrip Outdoor dužine 5 metara

   8718699709853 Pronađi slične proizvode

   Unesite dašak osobnosti svom vanjskom prostoru pomoću svjetlosne trake za vanjske prostore Philips Hue. Sa svojim savršenim raspršenim sjajem, ova fleksibilna LED traka za vanjske prostore idealna je za izravno i neizravno osvjetljenje. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Neograničene mogućnosti

  za izvanredne doživljaje

  • Uljepšajte vrt vanjskom rasvjetom

   Uljepšajte vrt vanjskom rasvjetom

   Neka vaš vrt zablista kao i vaš dom. Više od 16 milijuna boja i 50.000 nijansi toplog i hladnog bijelog svjetla omogućuju vam da vanjski prostor ukrasite jednako kao i unutarnji, bez obzira na to želite li osvijetliti neku stazicu ili usmjeriti reflektor na najdraži dio terase.

  • Fleksibilna svjetlosna traka za oblikovanje i savijanje

   Fleksibilna svjetlosna traka za oblikovanje i savijanje

   Svjetlosna traka za korištenje na otvorenom potpuno je fleksibilna, pa je možete oblikovati, savijati i podešavati kako bi svijetlila upravo onako kako želite. Ocrtajte njome neku krivudavu stazu ili je postavite da se penje uz kakav zid ili stup; s priloženim kopčama i vijcima možete je postaviti bilo gdje.

  • Svjetlosna traka otporna na vremenske nepogode

   Svjetlosna traka otporna na vremenske nepogode

   Svjetlosna traka za korištenje na otvorenom može podnijeti sve vremenske uvjete, od malenih lokvica do višesatnog obilnog pljuska.

  • Savršeno ravnomjerno, raspršeno osvjetljenje trakom

   Savršeno ravnomjerno, raspršeno osvjetljenje trakom

   Svjetlosna traka za korištenje na otvorenom Philips Hue ima poseban premaz koji raspršuje, odnosno rasipa, emitiranu bijelu ili obojenu svjetlost. Svjetlosnu traku ne morate skrivati; bez obzira na to koristite li je za izravno ili neizravno osvjetljenje, sve što ćete vidjeti čista je svjetlost.

  • Napajanje i utičnica su uključeni

   Napajanje i utičnica su uključeni

   Ovaj paket sadrži sve elemente koji su vam potrebni da biste započeli, što uključuje svjetlosnu traku i jedinicu za napajanje na otvorenom. Sve što trebate učiniti jest otvoriti paket, elemente montirati gdje želite i uključiti ih.

  • Povežite svoj Hue most za potpuno upravljanje pametnim svjetlima

   Povežite svoj Hue most za potpuno upravljanje pametnim svjetlima

   Za pristup cjelokupnom upravljanju pametnim svjetlima i svim značajkama ovom je proizvodu potrebna veza s Hue mostom. Upravljajte svojim svjetlima pomoću aplikacije Philips Hue, postavite mjerače vremena, rutinsko uključivanje svjetala, dodajte ili uklonite svjetla i još mnogo toga. *Hue most prodaje se zasebno.

  Prikaz svih specifikacija