Prijedlozi

  LED

  Dvostruka reflektorska svjetiljka Rivano

  LED svjetlo ugodno za oči, Vrlo kvalitetni materijali, LED, crna 5061230P0 Pronađi slične proizvode
  • Ugodno LED svjetlo koje je blago za oči

   50612/30/P0

   LED

   Dvostruka reflektorska svjetiljka Rivano

   50612/30/P0 Pronađi slične proizvode

   Reflektorska svjetiljka Philips Rivano s LED žaruljama nije dizajnirana samo kako bi se predivno uklopila u vaš dom. Osvijetli vaš prostor s ugrađenim LED svjetlom koje je dizajnirano kako bi bilo ugodno za oči. Doživljaj rasvjete koji je uistinu nježan za oči. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Ugodno LED svjetlo koje je blago za oči

  • Dizajnirano za ugodnost vašim očima

   Dizajnirano za ugodnost vašim očima

   Lako je primijetiti kako jaka rasvjeta može uzrokovati naprezanje očiju. Ako je previše svijetlo, bliješti vam. Ako je previše blago, dogodi vam se treperenje. Sada možete polako osvijetliti vaš svijet pomoću LED žarulja koje su blage za oči i koje kreiraju savršeni ugođaj u vašem domu.

  • Ugrađeno LED svjetlo

   Ovaj reflektor ima ugrađeno visokokvalitetno LED svjetlo koje pruža optimalan svjetlosni tok.

  • Vrlo jako svjetlo – 860 lumena

   Rasvijetlite dom vrlo kvalitetnim svjetlom

  • 5-godišnje jamstvo za bezbrižnost

   Sve su naše reflektorske svjetiljke izrađene da traju. Dolaze uz puno 5-godišnje jamstvo na cjelokupni proizvod, osiguravajući tako svakodnevno uživanje u dugotrajnom kvalitetnom osvjetljenju.

  • Dugotrajan materijal visoke kvalitete

   Ovo reflektorsko svjetlo izrađeno je od dugotrajnih, vrlo kvalitetnih materijala sa superiornom završnom obradom. Time se osigurava solidan i dugotrajan proizvod koji će godinama uljepšavati i osvjetljavati vaš dom.

  • Toplo bijelo svjetlo pomaže vam stvoriti ugodnu atmosferu

   Svjetlo može imati razne temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Žarulje s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s visokim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost.

  • Počnite koristiti LED svjetla visoke kvalitete, a istovremeno štedite energiju

   U usporedbi s tradicionalnom rasvjetom koja ima isti snop svjetla, LED svjetla uštede do 80 % energije. Kada kupite svjetiljku s LED žaruljom tvrtke Philips, štedjeti počinjete istog trenutka. Za svaki izvor svjetlosti koji zamijenite LED svjetlom, odmah ćete na smanjenom računu za potrošnju struje vidjeti koliko vam se isplatilo.

  • Vijek trajanja lampe je do 20 godina korištenja

   LED svjetla traju duže, izbjegavajući gnjavažu oko čestih zamjena izvora svjetlosti. To znatno smanjuje otpad ali također dugoročno štedi novac.

  • Trenutno osvjetljenje prilikom uključivanja

   Nema potrebe čekati s reflektorskim LED žaruljama tvrtke Philips. Pružaju svoju punu razinu osvjetljenja odmah nakon uključivanja. Njihova istinska topla bijela svjetlost slična klasičnoj žarulji trenutno stvara ugodan ugođaj koji pruža dobrodošlicu.

  • Savršena svjetlosna zraka za akcentnu rasvjetu

   Moderna rasvjeta s prepoznatljivim širokim snopom svjetla (40 stupnjeva) – ova reflektorska LED žarulja pogodna je i za naglašenu i za generalnu rasvjetu. Idealna je za uporabu u kuhinji, dnevnim boravcima te blagovaonicama.

  • Prilagodljiva glava reflektora za maksimalnu fleksibilnost

   Prilagodljiva glava reflektora dizajnirana je za usmjeravanje svjetlosti ondje gdje je najviše trebate.

  Prikaz svih specifikacija
  • Dizajnirana za udobnost vašim očima. Posjetite web-mjesto www.philips.com/eyecomfort za titranje, bljeskanje i ostale kriterije te detalje o proizvodu.