Prijedlozi

  LED

  Oblik svijeće

  2, 3 W (14 W), E14, Plamen, Bez mogućnosti prigušivanja 8718696767450 Pronađi slične proizvode
  • Dizajnirana da bude viđena

   8718696767450
   Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

   LED

   Oblik svijeće

   8718696767450 Pronađi slične proizvode

   Predstavljamo liniju LED svjetiljki Vintage tvrtke Philips, kolekciju koja podsjeća na prepoznatljive, klasične iluminacijske žarulje. One se posebno ističu kada služe kao izraz stila, dodajući vašim interijerima dašak nostalgije. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Dizajnirana da bude viđena

  Izgleda dobro i uključena ili isključena

  • Izuzetno toplo svjetlo

   Izuzetno toplo svjetlo

   Ova žarulja ima temperaturu boje 2000K pa pruža iznimno intiman i opušten ugođaj. Savršeno je za kućnu rasvjetu.

  • Žarulje dugog vijeka trajanja – do 15 godina

   Žarulje dugog vijeka trajanja – do 15 godina

   Uz vijek trajanja do 15 000 sati ne morate često mijenjati žarulje te možete uživati u savršenom rasvjetnom rješenju duže od 15 godina.

  • Bolje za vaš novčanik i planet

   Bolje za vaš novčanik i planet

   LED tehnologija štedi do 80 % energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Stoga sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Osim toga, pomaže u zaštiti okoliša.

  • Dizajnirano za ugodnost vašim očima

   Dizajnirano za ugodnost vašim očima

   Lako je primijetiti kako jaka rasvjeta može uzrokovati naprezanje očiju. Ako je previše svijetlo, bliješti vam. Ako je previše blago, dogodi vam se treperenje. Sada možete polako osvijetliti vaš svijet pomoću LED žarulja koje su blage za oči i koje kreiraju savršeni ugođaj u vašem domu.

  • Vintage stil, moderna LED tehnologija

   Žarulje LED Classic temelje se na standardnoj LED tehnologiji koja štedi energiju. Sada možete uživati u ovoj žarulji retro stila s najmodernijom tehnologijom u kombinaciji sa antiknim dizajnom.

  • Oblik i veličina slični su onima standardne žarulje

   Zahvaljujući predivnom dizajnu i prepoznatljivom obliku, ova štedna LED žarulja savršena je održiva zamjena za tradicionalne, iluminacijske žarulje.

  • Kabel

   Žarulje tvrtke Philips možete koristiti u kombinaciji s jednim od kabela tvrtke Philips kako biste upotpunili svoje unutrašnje osvjetljenje i unijeli dojam industrijskog dizajna u svoj životni prostor.

  • Asortiman Vintage

   Kolekcija Vintage tvrtke Philips dostupna je u različitim oblicima velikih dimenzija, poput svijeća ili ostalih prepoznatljivih formi, pa se tako savršeno uklapa u vaš prostor.

  Prikaz svih specifikacija
  • Dizajnirana za udobnost vašim očima. Posjetite web-mjesto www.philips.com/eyecomfort za titranje, bljeskanje i ostale kriterije te detalje o proizvodu.