Prijedlozi

  LED

  Reflektor

  1, 9 W (25 W), G9, Topla bijela, Bez mogućnosti prigušivanja 8718696734469 Pronađi slične proizvode
  • Razliku čini ono što je unutra

   8718696734469
   Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

   LED

   Reflektor

   8718696734469 Pronađi slične proizvode

   Zahvaljujući predivno oblikovanom dizajnu i prepoznatljivim dimenzijama ovaj LED spot reflektor savršena je održiva zamjena za standardnu halogenu žarulju. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Razliku čini ono što je unutra

  Savršena zamjena za halogenu reflektorsku svjetiljku

  • Hladna dnevna svjetlost

   Hladna dnevna svjetlost

   Ova žarulja ima temperaturu boje od 6500K, a to je najviša temperatura boje u ovoj kategoriji žarulja. Stoga pruža svjetlosni efekt najsličniji onome prirodnog dnevnog svjetla. To će vam pomoći da se usredotočite i doživite svaki detalj.

  • Oblik i veličina slični su onima halogene spot reflektorske žarulje

   Oblik i veličina slični su onima halogene spot reflektorske žarulje

   Uz dizajn predivnog oblika i prepoznatljive dimenzije, ovo je suvremena LED kapsula. Savršena održiva zamjena za tradicionalne halogene spot reflektorske žarulje.

  • Žarulje dugog vijeka trajanja – do 15 godina

   Žarulje dugog vijeka trajanja – do 15 godina

   Uz vijek trajanja do 15 000 sati ne morate često mijenjati žarulje te možete uživati u savršenom rasvjetnom rješenju duže od 15 godina.

  • Bolje za vaš novčanik i planet

   Bolje za vaš novčanik i planet

   LED tehnologija štedi do 80 % energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Stoga sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Osim toga, pomaže u zaštiti okoliša.

  • Savršena za naglašenu rasvjetu

   Savršena za naglašenu rasvjetu

   Moderna rasvjeta s prepoznatljivim širokim snopom svjetla (36 stupnjeva) – ova LED spot reflektorska žarulja pogodna je i za naglašenu i za generalnu rasvjetu. Može se koristiti u ugradnim rasvjetnim tijelima i svjetiljkama s više žarulja pa je idealna za uporabu u kuhinji, iznad kuhinjskog otoka te u dnevnim boravcima i blagovaonicama.

  • Bez UV i infracrvenog zračenja

   Bez UV i infracrvenog zračenja

   Svjetlo nema komponentu infracrvenog zračenja pa ne emitira toplinu. Osim toga, ovo svjetlo nema komponentu ultraljubičastog zračenja. Ova dva svojstva znače da svjetlo neće uzrokovati blijeđenje tkanina i drugih predmeta.

  • Saznajte više o svjetlu

   Saznajte više o svjetlu

   Temperatura boje: svjetlost može imati različite temperature boje, što se označava jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Žarulje niske vrijednosti u jedinicama Kelvin stvaraju toplo, opuštajuće svjetlo, dok one visoke vrijednosti u jedinicama Kelvin pružaju hladno svjetlo koje više potiče na aktivnost. CRI: indeks uzvrata boje (CRI) upotrebljava se za opis učinka koji svjetlosni izvor ima na izgled boje. Prirodna sunčeva svjetlost ima CRI vrijednost od 100. CRI vrijednost LED žarulja tvrtke Philips uvijek je viša od 80, što osigurava vjerne i prirodne boje.

  • Svjetlost posvuda

   Zahvaljujući inovativnom i antiknom dizajnu ova LED žarulja sprječava stvaranje sjene koje se obično pojavljuju na rubu svjetlosnog snopa. Rezultat? Prirodno toplo bijelo svjetlo posvuda.

  Prikaz svih specifikacija