More brands from

  LED

  Spot reflektorska (može se prigušiti)

  5 W (35 W), GU5.3, Topla bijela, Mogućnost prigušivanja 8718696708477 Pronađi slične proizvode
  • Dugotrajna naglašena LED rasvjeta s usmjerenim snopom svjetlosti

   8718696708477
   Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

   LED

   Spot reflektorska (može se prigušiti)

   8718696708477 Pronađi slične proizvode

   Spot reflektorske LED žarulje tvrtke Philips pružaju usmjereni snop jarke svjetlosti, dugo trajanje i znatnu uštedu energije Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Dugotrajna naglašena LED rasvjeta s usmjerenim snopom svjetlosti

  Istinska topla bijela svjetlost slična klasičnoj žarulji

  • Istinska topla bijela svjetlost slična klasičnoj žarulji

   Istinska topla bijela svjetlost slična klasičnoj žarulji

   Ova žarulja ima temperaturu boje 2700 K pa pruža topao ugođaj savršen za opuštanje. Ovo svjetlo od 2700 K idealno je za kućnu rasvjetu

  • Homogeni uzorak zrake

   Homogeni uzorak zrake

   Single Optic leća pruža vrhunsku zraku svjetlosti bez sjena koje se obično prikazuju na rubu raspršivanja snopa pri upotrebi tradicionalnih halogenih spot reflektora.

  • Oblik i veličina slični su onima halogenog reflektora

   Oblik i veličina slični su onima halogenog reflektora

   Uz dizajn predivnog oblika i prepoznatljive dimenzije ovo je moderni LED reflektor. Savršena održiva zamjena za tradicionalne halogene reflektore.

  • Žarulje dugog vijeka trajanja – do 15 godina

   Žarulje dugog vijeka trajanja – do 15 godina

   Uz vijek trajanja do 15 000 sati ne morate često mijenjati žarulje te možete uživati u savršenom rasvjetnom rješenju duže od 15 godina.

  • Bolje za vaš novčanik i planet

   Bolje za vaš novčanik i planet

   LED tehnologija štedi do 80 % energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Stoga sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Osim toga, pomaže u zaštiti okoliša.

  • Savršena za naglašenu rasvjetu

   Savršena za naglašenu rasvjetu

   Moderna rasvjeta s prepoznatljivim širokim snopom svjetla (36 stupnjeva) – ova LED spot reflektorska žarulja pogodna je i za naglašenu i za generalnu rasvjetu. Može se koristiti u ugradnim rasvjetnim tijelima i svjetiljkama s više žarulja pa je idealna za uporabu u kuhinji, iznad kuhinjskog otoka te u dnevnim boravcima i blagovaonicama.

  • Bez UV i infracrvenog zračenja

   Bez UV i infracrvenog zračenja

   Svjetlo nema komponentu infracrvenog zračenja pa ne emitira toplinu. Osim toga, ovo svjetlo nema komponentu ultraljubičastog zračenja. Ova dva svojstva znače da svjetlo neće uzrokovati blijeđenje tkanina i drugih predmeta.

  • Saznajte više o svjetlu

   Saznajte više o svjetlu

   Temperatura boje: svjetlost može imati različite temperature boje, što se označava jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Žarulje niske vrijednosti u jedinicama Kelvin stvaraju toplo, opuštajuće svjetlo, dok one visoke vrijednosti u jedinicama Kelvin pružaju hladno svjetlo koje više potiče na aktivnost. CRI: indeks uzvrata boje (CRI) upotrebljava se za opis učinka koji svjetlosni izvor ima na izgled boje. Prirodna sunčeva svjetlost ima CRI vrijednost od 100. CRI vrijednost LED žarulja tvrtke Philips uvijek je viša od 80, što osigurava vjerne i prirodne boje.

  • Dizajnirano za ugodnost vašim očima

   Dizajnirano za ugodnost vašim očima

   Lako je primijetiti kako jaka rasvjeta može uzrokovati naprezanje očiju. Ako je previše svijetlo, bliješti vam. Ako je previše blago, dogodi vam se treperenje. Sada možete polako osvijetliti vaš svijet pomoću LED žarulja koje su blage za oči i koje kreiraju savršeni ugođaj u vašem domu.

  • Mogućnost prigušivanja

   Ova žarulja može se koristiti s većinom prekidača za prigušivanje radi kreiranja željenog ugođaja uz uglađeno prigušivanje do 10 % od pune razine svjetla. Na tablici kompatibilnosti za efekt prigušivanja provjerite može li se prekidač za prigušivanje koristiti s ovom žaruljom.

  Prikaz svih specifikacija
  • Dizajnirana za udobnost vašim očima. Posjetite web-mjesto www.philips.com/eyecomfort za titranje, bljeskanje i ostale kriterije te detalje o proizvodu.