Prijedlozi

  LED

  Spot reflektorska (može se prigušiti)

  7 W – 50 W, GU5.3, Topla bijela, Mogućnost prigušivanja 8718699658687 Pronađi slične proizvode
  • Što ga više prigušite, svjetlo je toplije.

   8718699658687
   Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

   LED

   Spot reflektorska (može se prigušiti)

   8718699658687 Pronađi slične proizvode

   LED svjetiljke WarmGlow tvrtke Philips omogućuju prigušivanje svakodnevne rasvjete do ugodnih tonova tradicionalnih svjetiljki. Što više prigušujete svjetlo, to je ono toplije. Time se te svjetiljke razlikuju od standardnih LED svjetiljki s mogućnošću prigušivanja, u kojih se prigušivanjem samo smanjuje intenzitet osvjetljenja. Svjetiljke WarmGlow sada su poboljšane te vrijednost njihova indeksa uzvrata boje iznosi 90, što se može usporediti s prirodnim svjetlom, pa vam tako otkrivaju prave boje vašeg doma. Neovisno o tome želite li se uvečer ugodno smjestiti na kauču ili vam je potrebno jarko svjetlo za početak dana, LED svjetiljke WarmGlow tvrtke Philips pružaju svjetlost koja odgovara vašim potrebama. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Što ga više prigušite, svjetlo je toplije.

  Značajka EyeComfort, za svjetlo koje je blago za oči.

  • Cijevi dugog vijeka trajanja – do 15 godina

   Cijevi dugog vijeka trajanja – do 15 godina

   Uz vijek trajanja do 15 000 sati ne morate često mijenjati cijevi te možete uživati u savršenom rasvjetnom rješenju duže od 15 godina.

  • Savršena za naglašenu rasvjetu

   Savršena za naglašenu rasvjetu

   Moderna rasvjeta s prepoznatljivim širokim snopom svjetla (36 stupnjeva) – ova LED spot reflektorska žarulja pogodna je i za naglašenu i za generalnu rasvjetu. Može se koristiti u ugradnim rasvjetnim tijelima i svjetiljkama s više žarulja pa je idealna za uporabu u kuhinji, iznad kuhinjskog otoka te u dnevnim boravcima i blagovaonicama.

  • Oblik i veličina slični su onima halogene spot reflektorske žarulje

   Oblik i veličina slični su onima halogene spot reflektorske žarulje

   Uz dizajn predivnog oblika i prepoznatljive dimenzije, ovo je suvremena LED kapsula. Savršena održiva zamjena za tradicionalne halogene spot reflektorske žarulje.

  • Prigušivanje za topli sjaj

   Pomoću ove žarulje koja se može prigušiti možete izvršiti prigušivanje od toplog svjetla temperature boje 2200 K do svjetla od 2700 K. Što više prigušite svjetlo, ono postaje toplije.

  Prikaz svih specifikacija