Prijedlozi

  LED

  Spot reflektorska

  3, 1 W (25 W), GU10, Bijela, Bez mogućnosti prigušivanja 8718696562628 Pronađi slične proizvode
  • Svjetlo ugodno vašim očima

   8718696562628
   Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

   LED

   Spot reflektorska

   8718696562628 Pronađi slične proizvode

   Svjetlo loše kvalitete može uzrokovati naprezanje očiju. Pravilno osvijetliti svoj dom je važnije no ikad. LED žarulje tvrtke Philips ispunjavaju stroge kriterije testiranja kako bi se osiguralo da zadovoljavaju naše Eyecomfort zahtjeve†. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Svjetlo ugodno vašim očima

  Ugodno svjetlo od vodećeg svjetskog proizvođača rasvjete

  • Jarka bijela svjetlost

   Jarka bijela svjetlost

   Ova žarulja ima temperaturu boje 3000K pa pruža jarko, toplo svjetlo, savršeno za ugođaj dobrodošlice za druženje s prijateljima ili opuštanje uz knjigu.

  • Homogeni uzorak zrake

   Homogeni uzorak zrake

   Single Optic leća pruža vrhunsku zraku svjetlosti bez sjena koje se obično prikazuju na rubu raspršivanja snopa pri upotrebi tradicionalnih halogenih spot reflektora.

  • Oblik i veličina slični su onima halogenog reflektora

   Oblik i veličina slični su onima halogenog reflektora

   Uz dizajn predivnog oblika i prepoznatljive dimenzije ovo je moderni LED reflektor. Savršena održiva zamjena za tradicionalne halogene reflektore.

  • Trenutno osvjetljenje prilikom uključivanja

   Trenutno osvjetljenje prilikom uključivanja

   Nema potrebe za čekanjem: LED žarulje tvrtke Philips dosežu punu razinu svjetline odmah kad se uključe. Samo okrenite prekidač i prostorija će se odmah potpuno osvijetliti. Nema sporog pokretanja ili čekanja.

  • Žarulje dugog vijeka trajanja – do 15 godina

   Žarulje dugog vijeka trajanja – do 15 godina

   Uz vijek trajanja do 15 000 sati ne morate često mijenjati žarulje te možete uživati u savršenom rasvjetnom rješenju duže od 15 godina.

  • Bolje za vaš novčanik i planet

   Bolje za vaš novčanik i planet

   LED tehnologija štedi do 80 % energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Stoga sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Osim toga, pomaže u zaštiti okoliša.

  • Savršena za naglašenu rasvjetu

   Savršena za naglašenu rasvjetu

   Moderna rasvjeta s prepoznatljivim širokim snopom svjetla (36 stupnjeva) – ova LED spot reflektorska žarulja pogodna je i za naglašenu i za generalnu rasvjetu. Može se koristiti u ugradnim rasvjetnim tijelima i svjetiljkama s više žarulja pa je idealna za uporabu u kuhinji, iznad kuhinjskog otoka te u dnevnim boravcima i blagovaonicama.

  • Bez UV i infracrvenog zračenja

   Bez UV i infracrvenog zračenja

   Svjetlo nema komponentu infracrvenog zračenja pa ne emitira toplinu. Osim toga, ovo svjetlo nema komponentu ultraljubičastog zračenja. Ova dva svojstva znače da svjetlo neće uzrokovati blijeđenje tkanina i drugih predmeta.

  • Saznajte više o svjetlu

   Saznajte više o svjetlu

   Temperatura boje: svjetlost može imati različite temperature boje, što se označava jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Žarulje niske vrijednosti u jedinicama Kelvin stvaraju toplo, opuštajuće svjetlo, dok one visoke vrijednosti u jedinicama Kelvin pružaju hladno svjetlo koje više potiče na aktivnost. CRI: indeks uzvrata boje (CRI) upotrebljava se za opis učinka koji svjetlosni izvor ima na izgled boje. Prirodna sunčeva svjetlost ima CRI vrijednost od 100. CRI vrijednost LED žarulja tvrtke Philips uvijek je viša od 80, što osigurava vjerne i prirodne boje.

  • Dizajnirano za ugodnost vašim očima

   Dizajnirano za ugodnost vašim očima

   Lako je primijetiti kako jaka rasvjeta može uzrokovati naprezanje očiju. Ako je previše svijetlo, bliješti vam. Ako je previše blago, dogodi vam se treperenje. Sada možete polako osvijetliti vaš svijet pomoću LED žarulja koje su blage za oči i koje kreiraju savršeni ugođaj u vašem domu.

  • Bez vidljivog treperenja

   Svjetlo koje ubrzano treperi može biti naporno za oči, izazvati glavobolje, pa čak i dovesti do napadaja kod osoba s fotoosjetljivom epilepsijom. Ne samo da je neugodno, nego je i nepotrebno. LED svjetlo može treperiti zbog brzog odgovora na struju upravljačke jedinice. Međutim, LED svjetla tvrtke Philips dizajnirana su tako da se minimiziraju varijacije u izlaznoj struji upravljačke jedinice i tako eliminiraju faktori koji izazivaju treperenje. Stoga nećete primijetiti čak ni trunku treperenja.

  Prikaz svih specifikacija
  • Dizajnirana za udobnost vašim očima. Posjetite web-mjesto www.philips.com/eyecomfort za titranje, bljeskanje i ostale kriterije te detalje o proizvodu.
  • PstLM iznosi manje ili jednako 1,0 kada se mjeri u skladu sa standardom IEC 61547-1 i IEC 61000-4-15.