Prijedlozi

  LED

  Spot reflektorska

  5 W (50 W), GU10, hladna bijela / topla bijela 8718696810873 Pronađi slične proizvode
  • Jedna žarulja. Vaš prekidač. Dvije postavke boje.

   8718696810873

   LED

   Spot reflektorska

   8718696810873 Pronađi slične proizvode

   Promijenite ambijent svoje sobe kako bi odgovarao onom što radite. Uz LED žarulje SceneSwitch tvrtke Philips, lako mijenjajte postavke iz jarke tople svjetlosti, u hladnu svjetlost koja potiče aktivnost. Sve što vam treba je već postojeći prekidač. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Jedna žarulja. Vaš prekidač. Dvije postavke boje.

  Nema potrebe za prigušivačem

  • Nije potreban prekidač za prigušivanje niti dodatna montaža

   Nije potreban prekidač za prigušivanje niti dodatna montaža

   Odmah po vađenju iz pakiranja pruža širok raspon odličnih svjetlosnih scena za vaše različite potrebe i raspoloženja. Pametan dizajn u samoj je žarulji, tako da nije potreban prigušivač niti dodatna montaža. Postojeću žarulju jednostavno zamijenite ovom Scene Switch žaruljom i moći ćete mijenjati različite scene pritiskom postojećeg zidnog prekidača. Zahtijeva najmanju razinu ulaganja i truda, a pruža uživanje u najvećoj razini udobnosti. Sada možete jednostavno promijeniti ugođaj kako bi u svakom trenutku odgovarao onome što radite i kako se osjećate.

  • Žarulja može memorirati vašu posljednju postavku

   Žarulja može memorirati vašu posljednju postavku

   Ova žarulja Scene Switch ima ugrađen memorijski čip koji omogućuje memoriranje posljednje postavke rasvjete ako se prekidač isključi na duže od 6 sekundi. Ako ne mijenjate aktivnosti često, žarulja će biti u vama omiljenom načinu rada kada je ponovo uključite.

  • Bolje za vaš novčanik i planet

   Bolje za vaš novčanik i planet

   LED tehnologija štedi do 80 % energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Stoga sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Osim toga, pomaže u zaštiti okoliša.

  • Saznajte više o svjetlu

   Saznajte više o svjetlu

   Temperatura boje: svjetlost može imati različite temperature boje, što se označava jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Žarulje niske vrijednosti u jedinicama Kelvin stvaraju toplo, opuštajuće svjetlo, dok one visoke vrijednosti u jedinicama Kelvin pružaju hladno svjetlo koje više potiče na aktivnost. CRI: indeks uzvrata boje (CRI) upotrebljava se za opis učinka koji svjetlosni izvor ima na izgled boje. Prirodna sunčeva svjetlost ima CRI vrijednost od 100. CRI vrijednost LED žarulja tvrtke Philips uvijek je viša od 80, što osigurava vjerne i prirodne boje.

  • Dizajnirano za ugodnost vašim očima

   Dizajnirano za ugodnost vašim očima

   Lako je primijetiti kako jaka rasvjeta može uzrokovati naprezanje očiju. Ako je previše svijetlo, bliješti vam. Ako je previše blago, dogodi vam se treperenje. Sada možete polako osvijetliti vaš svijet pomoću LED žarulja koje su blage za oči i koje kreiraju savršeni ugođaj u vašem domu.

  • Boja svjetla mijenja se pritiskom postojećeg zidnog prekidača

   Pritisnite prekidač kako biste promijenili ugođaj iz svjetla sličnog prirodnoj dnevnoj svjetlosti u toplu, ugodnu svjetlost koja vam pomaže da se opustite i uživate u trenutku. Sada lako možete prilagoditi prostoriju raznim aktivnostima ili svome raspoloženju.

  Prikaz svih specifikacija
  • Dizajnirana za udobnost vašim očima. Posjetite web-mjesto www.philips.com/eyecomfort za titranje, bljeskanje i ostale kriterije te detalje o proizvodu.