Prijedlozi

  LED toplog sjaja

  Jednostruka reflektorska svjetiljka Star

  WarmGlow prigušivo svjetlo, Savršeno za stvaranje ugođaja, LED svjetlo ugodno za oči, Lako se montira zahvaljujući ClickFixu 5624031P0 Pronađi slične proizvode
  • Što više prigušujete svjetlo, to je ono toplije

   56240/31/P0

   LED toplog sjaja

   Jednostruka reflektorska svjetiljka Star

   56240/31/P0 Pronađi slične proizvode

   Promijenite ambijent svoje sobe kako bi odgovarao onom što radite. Uz LED reflektorske svjetiljke Philips WarmGlow možete jednostavno prigušiti svjetlo na odgovarajuću razinu – od funkcionalnog jakog osvjetljenja do ugodno tople svjetlosti. Što više prigušite svjetlo, ono postaje toplije. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Što više prigušujete svjetlo, to je ono toplije

  Radi s većinom LED žarulja s mogućnošću prigušivanja

  • Dizajnirano za ugodnost vašim očima

   Dizajnirano za ugodnost vašim očima

   Lako je primijetiti kako jaka rasvjeta može uzrokovati naprezanje očiju. Ako je previše svijetlo, bliješti vam. Ako je previše blago, dogodi vam se treperenje. Sada možete polako osvijetliti vaš svijet pomoću LED žarulja koje su blage za oči i koje kreiraju savršeni ugođaj u vašem domu.

  • ClickFix lako postavljanje

   ClickFix lako postavljanje

   Lako i samostalno postavite svoju reflektorsku svjetiljku. Zahvaljujući ClickFixu, nije vam potreban dodatni par ruku.Jednostavno postavite nosač na strop, spojite žice, a zatim kliknite i postavite svjetiljku u jednom potezu.

  • Promijenite ugođaj jednostavnim okretanjem prigušivača

   Promijenite ugođaj u prostoriji ovisno o tome što radite. Uz LED usmjerene reflektore Philips WarmGlow možete stvoriti savršeni ugođaj jednostavnim okretanjem prigušivača. Prigušite svjetlo u rasponu od jakog funkcionalnog svjetla od 2700 K do ugodnog toplog svjetla od 2200 K za trenutke opuštanja. Prigušivanjem svjetlo postaje sve toplije.

  • Vrlo jako svjetlo – 500 lumena

   Rasvijetlite dom vrlo kvalitetnim svjetlom

  • Ugrađeno LED svjetlo

   Ovaj reflektor ima ugrađeno visokokvalitetno LED svjetlo koje pruža optimalan svjetlosni tok.

  • 5-godišnje jamstvo za bezbrižnost

   Sve su naše reflektorske svjetiljke izrađene da traju. Dolaze uz puno 5-godišnje jamstvo na cjelokupni proizvod, osiguravajući tako svakodnevno uživanje u dugotrajnom kvalitetnom osvjetljenju.

  • Vijek trajanja lampe je do 30 godina korištenja

   LED svjetla traju duže, izbjegavajući gnjavažu oko čestih zamjena izvora svjetlosti. To znatno smanjuje otpad ali također dugoročno štedi novac.

  • Počnite koristiti LED svjetla visoke kvalitete, a istovremeno štedite energiju

   U usporedbi s tradicionalnom rasvjetom koja ima isti snop svjetla, LED svjetla uštede do 80 % energije. Kada kupite svjetiljku s LED žaruljom tvrtke Philips, štedjeti počinjete istog trenutka. Za svaki izvor svjetlosti koji zamijenite LED svjetlom, odmah ćete na smanjenom računu za potrošnju struje vidjeti koliko vam se isplatilo.

  • Trenutno osvjetljenje prilikom uključivanja

   Nema potrebe čekati s reflektorskim LED žaruljama tvrtke Philips. Pružaju svoju punu razinu osvjetljenja odmah nakon uključivanja. Njihova istinska topla bijela svjetlost slična klasičnoj žarulji trenutno stvara ugodan ugođaj koji pruža dobrodošlicu.

  • Savršena svjetlosna zraka za akcentnu rasvjetu

   Moderna rasvjeta s prepoznatljivim širokim snopom svjetla (40 stupnjeva) – ova reflektorska LED žarulja pogodna je i za naglašenu i za generalnu rasvjetu. Idealna je za uporabu u kuhinji, dnevnim boravcima te blagovaonicama.

  • Prilagodljiva glava reflektora za maksimalnu fleksibilnost

   Prilagodljiva glava reflektora dizajnirana je za usmjeravanje svjetlosti ondje gdje je najviše trebate.

  • Dugotrajan materijal visoke kvalitete

   Ovo reflektorsko svjetlo izrađeno je od dugotrajnih, vrlo kvalitetnih materijala sa superiornom završnom obradom. Time se osigurava solidan i dugotrajan proizvod koji će godinama uljepšavati i osvjetljavati vaš dom.

  Prikaz svih specifikacija
  • Dizajnirana za udobnost vašim očima. Posjetite web-mjesto www.philips.com/eyecomfort za titranje, bljeskanje i ostale kriterije te detalje o proizvodu.