Prijedlozi

  myBathroom

  Stropna svjetiljka

  WATERLILY, bijelo, LED 3304431P0 Pronađi slične proizvode
  • Osvježite izgled predivnim prirodnim svjetlom

   33044/31/P0

   myBathroom

   Stropna svjetiljka

   33044/31/P0 Pronađi slične proizvode

   Odmorite se od vanjskog svijeta uz kupku. Stropna svjetiljka myBathroom Waterlily tvrtke Philips vašu će kupaonicu obasjati savršenom toplom svjetlošću. Izrađena za vlažna okruženja, svijetli preciznim i prirodnim bojama. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Osvježite izgled predivnim prirodnim svjetlom

  • Prirodna nijansa kože uz vrlo kvalitetno svjetlo

   Prirodna nijansa kože uz vrlo kvalitetno svjetlo

   Ova svjetiljka tvrtke Philips namijenjena kupaonicama reflektira svjetlo na prirodan i precizan način. Upravo onako kako to čini sunce.

  • Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

   Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

   Osim standardnog 2-godišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, Philips daje 5 godina jamstva na LED sustav, odnosno LED modul i upravljačku jedinicu u svjetiljci.

  • Ušteda energije

   Ušteda energije

   Ova štedljiva svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi s tradicionalnim svjetlosnim izvorima, čime ćete smanjiti svoj račun za struju i pridonijeti zaštiti okoliša.

  • IP44, savršeno pogodno za kupaonice

   IP44, savršeno pogodno za kupaonice

   Ova svjetiljka tvrtke Philips namijenjena kupaonicama posebno je dizajnirana za vlažna okruženja. Prošla je stroga testiranja kako bi se potvrdila otpornost na vodu. IP razina opisuje se dvjema znamenkama: prva se odnosi na razinu zaštite od prašine, a druga na razinu zaštite od vode. Ova svjetiljka za kupaonicu ima oznaku IP44, što znači da je zaštićena od prskanja vode pa je idealna za kupaonicu.

  • Dug radni vijek – do 25 godina

   Dug radni vijek – do 25 godina

   Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. LED žarulja, koja se isporučuje uz ovu LED svjetiljku tvrtke Philips, trajat će do 25.000 sati (što je ekvivalentno 25 godina na temelju prosječne uporabe od 3 sata dnevno uz najmanje 13.000 ciklusa uključivanja/isključivanja). Doista je ugodna pomisao da nećete morati brinuti o održavanju niti zamjeni žarulje, a imat ćete savršen svjetlosni ugođaj u svom domu.

  • Materijali visoke kvalitete

   Ova svjetiljka izrađena je od slojevitih uzoraka vrlo kvalitetnih materijala sa superiornom završnom obradom. Time se osigurava solidan i dugotrajan proizvod koji će godinama uljepšavati vaš dom.

  Prikaz svih specifikacija