Prijedlozi

  myBathroom

  Uvučeno reflektorsko svjetlo

  DREAMINESS, krom, LED 5900711P0 Pronađi slične proizvode
  • Osvježite izgled predivnim prirodnim svjetlom

   59007/11/P0

   myBathroom

   Uvučeno reflektorsko svjetlo

   59007/11/P0 Pronađi slične proizvode

   Odmorite se od vanjskog svijeta uz kupku. Spot reflektorska svjetiljka myBathroom Dreaminess tvrtke Philips vašu će kupaonicu obasjati savršenom toplom svjetlošću. Izrađena za vlažna okruženja, svijetli preciznim i prirodnim bojama. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Osvježite izgled predivnim prirodnim svjetlom

  • Prirodna nijansa kože uz vrlo kvalitetno svjetlo

   Prirodna nijansa kože uz vrlo kvalitetno svjetlo

   Ova svjetiljka tvrtke Philips namijenjena kupaonicama reflektira svjetlo na prirodan i precizan način. Upravo onako kako to čini sunce.

  • LED osvjetljenje visoke kvalitete

   LED osvjetljenje visoke kvalitete

   LED žarulja priložena uz ovu svjetiljku tvrtke Philips jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Trenutno se uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u vaš dom.

  • Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

   Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

   Osim standardnog 2-godišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, Philips daje 5 godina jamstva na LED sustav, odnosno LED modul i upravljačku jedinicu u svjetiljci.

  • Topla bijela svjetlost

   Topla bijela svjetlost

   Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka tvrtke Philips pruža toplo bijelo svjetlo za ugodno ozračje.

  • Kompatibilna s većinom prigušivača

   Kompatibilna s većinom prigušivača

   Ova LED žarulja tvrtke Philips koristi najnoviju LED tehnologiju i možete je koristiti u kombinaciji s većinom prigušivača. Možete koristiti postojeći ili bilo koji drugi prigušivač!

  • Ušteda energije

   Ušteda energije

   Ova štedljiva svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi s tradicionalnim svjetlosnim izvorima, čime ćete smanjiti svoj račun za struju i pridonijeti zaštiti okoliša.

  • IP 65, savršeno osvjetljenje za tuš

   IP 65, savršeno osvjetljenje za tuš

   Ova svjetiljka tvrtke Philips namijenjena kupaonicama posebno je dizajnirana za vlažna okruženja. Prošla je stroga testiranja kako bi se potvrdila otpornost na vodu. IP razina opisuje se dvjema znamenkama: prva se odnosi na razinu zaštite od prašine, a druga na razinu zaštite od vode. Ova svjetiljka za kupaonicu ima oznaku IP65, što znači da je pogodna za rasvjetu za tuš.

  • Materijali visoke kvalitete

   Ova svjetiljka izrađena je od slojevitih uzoraka vrlo kvalitetnih materijala sa superiornom završnom obradom. Time se osigurava solidan i dugotrajan proizvod koji će godinama uljepšavati vaš dom.

  Prikaz svih specifikacija
  • Dizajnirana za udobnost vašim očima. Posjetite web-mjesto www.philips.com/eyecomfort za titranje, bljeskanje i ostale kriterije te detalje o proizvodu.