Prijedlozi

  myBathroom

  Zidna svjetiljka

  Hotstone, krom, LED 340491116 Pronađi slične proizvode
  • Osvježite izgled predivnim prirodnim svjetlom

   34049/11/16

   myBathroom

   Zidna svjetiljka

   34049/11/16 Pronađi slične proizvode

   LED zidna svjetiljka Philips myBathroom Hotstone obiluje jednostavnim savršenstvom. Zahvaljujući sintetičkom difuzoru i kromiranoj bazi, privlačna svjetiljka prikazuje pravu boju kože, istovremeno jasno osvjetljavajući prostoriju. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Osvježite izgled predivnim prirodnim svjetlom

  • Prirodna nijansa kože uz vrlo kvalitetno svjetlo

   Prirodna nijansa kože uz vrlo kvalitetno svjetlo

   Ova svjetiljka tvrtke Philips namijenjena kupaonicama reflektira svjetlo na prirodan i precizan način. Upravo onako kako to čini sunce.

  • LED osvjetljenje visoke kvalitete

   LED osvjetljenje visoke kvalitete

   LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku tvrtke Philips jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u vaš dom.

  • Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

   Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

   Osim standardnog 2-godišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, Philips daje 5 godina jamstva na LED sustav, odnosno LED modul i upravljačku jedinicu u svjetiljci.

  • Topla bijela svjetlost

   Topla bijela svjetlost

   Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka tvrtke Philips pruža toplo bijelo svjetlo za ugodno ozračje.

  • Ušteda energije

   Ušteda energije

   Ova štedljiva svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi s tradicionalnim svjetlosnim izvorima, čime ćete smanjiti svoj račun za struju i pridonijeti zaštiti okoliša.

  • IP44, savršeno pogodno za kupaonice

   IP44, savršeno pogodno za kupaonice

   Ova svjetiljka tvrtke Philips namijenjena kupaonicama posebno je dizajnirana za vlažna okruženja. Prošla je stroga testiranja kako bi se potvrdila otpornost na vodu. IP razina opisuje se dvjema znamenkama: prva se odnosi na razinu zaštite od prašine, a druga na razinu zaštite od vode. Ova svjetiljka za kupaonicu ima oznaku IP44, što znači da je zaštićena od prskanja vode pa je idealna za kupaonicu.

  Prikaz svih specifikacija
  • Dizajnirana za udobnost vašim očima. Posjetite web-mjesto www.philips.com/eyecomfort za titranje, bljeskanje i ostale kriterije te detalje o proizvodu.