More brands from

Suggestions

  myLiving

  Uvučeno reflektorsko svjetlo

  Porrima, mat kromirano, LED 591901716 Pronađi slične proizvode
  • Naglasite ljepotu svog doma svjetlom

   59190/17/16
   Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

   myLiving

   Uvučeno reflektorsko svjetlo

   59190/17/16 Pronađi slične proizvode

   Kvadratni uvučeni LED usmjereni reflektor Philips Smartspot Porrima u obliku ploče poliranog nikla moderan je i profinjen. Prigušive LED žarulje troše samo nekoliko vata energije za stvaranje toplog bijelog svjetla koje je jako i predivno poput halogenog. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Naglasite ljepotu svog doma svjetlom

  • LED osvjetljenje visoke kvalitete

   LED osvjetljenje visoke kvalitete

   LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku tvrtke Philips jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u vaš dom.

  • Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

   Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

   Osim standardnog 2-godišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, Philips daje 5 godina jamstva na LED sustav, odnosno LED modul i upravljačku jedinicu u svjetiljci.

  • Topla bijela svjetlost

   Topla bijela svjetlost

   Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka tvrtke Philips pruža toplo bijelo svjetlo za ugodno ozračje.

  • Kompatibilna s većinom prigušivača

   Kompatibilna s većinom prigušivača

   Ova LED žarulja tvrtke Philips koristi najnoviju LED tehnologiju i možete je koristiti u kombinaciji s većinom prigušivača. Možete koristiti postojeći ili bilo koji drugi prigušivač!

  • Ušteda energije

   Ušteda energije

   Ova štedljiva svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi s tradicionalnim svjetlosnim izvorima, čime ćete smanjiti svoj račun za struju i pridonijeti zaštiti okoliša.

  • Stvorite elegantnu atmosferu dobrodošlice

   Stvorite elegantnu atmosferu dobrodošlice

   Ovo je rasvjetno tijelo dizajnirano u skladu sa suvremenim ukusima, trendovima i stilovima te se neprimjetno uklapa u interijer, definirajući željeni ugođaj za svako područje doma.

  • Savršeno za opuštanje i druženje

   Savršeno za opuštanje i druženje

   Dnevni boravak srce je svakog doma – mjesto na kojem se obitelji okupljaju i opuštaju, a gosti druže. Rasvjeta dnevnog boravka mora biti lako prilagodljiva raznim načinima uporabe tijekom dana. Pažljivo smještanje raznih izvora svjetlosti i igra sa slojevima svjetlosti mogu pomoći u stvaranju dojma prostornosti uz koji će prostorija odisati toplinom i dobrodošlicom.

  Prikaz svih specifikacija