Prijedlozi

  Prigušiva LED rasvjeta

  Četverostruka reflektorska svjetiljka Particon

  Mogućnost prigušivanja, Savršeno za stvaranje ugođaja, LED svjetlo ugodno za oči, Vrlo kvalitetni materijali 531544816 Pronađi slične proizvode
  • Uglađeno prigušivanje, od jakog do blagog svjetla

   53154/48/16

   Prigušiva LED rasvjeta

   Četverostruka reflektorska svjetiljka Particon

   53154/48/16 Pronađi slične proizvode

   Ponekad vam se čini da vam treba promjena ugođaja sukladno onome što radite. Uz LED reflektorske svjetiljke s mogućnošću prigušivanja tvrtke Philips, možete jednostavno prigušiti svjetlo na odgovarajuću razinu – od funkcionalnog jakog osvjetljenja za svakodnevne zadatke do blage rasvjete za opuštanje. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Uglađeno prigušivanje, od jakog do blagog svjetla

  Radi s većinom LED žarulja s mogućnošću prigušivanja

  • Dizajnirano za ugodnost vašim očima

   Dizajnirano za ugodnost vašim očima

   Lako je primijetiti kako jaka rasvjeta može uzrokovati naprezanje očiju. Ako je previše svijetlo, bliješti vam. Ako je previše blago, dogodi vam se treperenje. Sada možete polako osvijetliti vaš svijet pomoću LED žarulja koje su blage za oči i koje kreiraju savršeni ugođaj u vašem domu.

  • Prigušuje glatko iz svjetline jačine 100 % u blago svjetlo od 10 %

   Promijenite ugođaj svoje sobe kako bi odgovarao onome što radite. Uz prigušive LED usmjerene reflektore tvrtke Philips možete prilagoditi svjetlinu jednostavnim okretanjem prigušivača. Glatko prigušite iz jakog svjetla od 100 % za funkcionalne aktivnosti na meko svjetlo od 10 % za opuštajuće slobodno vrijeme.

  • Vrlo jako svjetlo – 2000 lumena

   Rasvijetlite dom vrlo kvalitetnim svjetlom

  • Ugrađeno LED svjetlo

   Ovaj reflektor ima ugrađeno visokokvalitetno LED svjetlo koje pruža optimalan svjetlosni tok.

  • 5-godišnje jamstvo za bezbrižnost

   Sve su naše reflektorske svjetiljke izrađene da traju. Dolaze uz puno 5-godišnje jamstvo na cjelokupni proizvod, osiguravajući tako svakodnevno uživanje u dugotrajnom kvalitetnom osvjetljenju.

  • Vijek trajanja lampe je do 30 godina korištenja

   LED svjetla traju duže, izbjegavajući gnjavažu oko čestih zamjena izvora svjetlosti. To znatno smanjuje otpad ali također dugoročno štedi novac.

  • Počnite koristiti LED svjetla visoke kvalitete, a istovremeno štedite energiju

   U usporedbi s tradicionalnom rasvjetom koja ima isti snop svjetla, LED svjetla uštede do 80 % energije. Kada kupite svjetiljku s LED žaruljom tvrtke Philips, štedjeti počinjete istog trenutka. Za svaki izvor svjetlosti koji zamijenite LED svjetlom, odmah ćete na smanjenom računu za potrošnju struje vidjeti koliko vam se isplatilo.

  • Trenutno osvjetljenje prilikom uključivanja

   Nema potrebe čekati s reflektorskim LED žaruljama tvrtke Philips. Pružaju svoju punu razinu osvjetljenja odmah nakon uključivanja. Njihova istinska topla bijela svjetlost slična klasičnoj žarulji trenutno stvara ugodan ugođaj koji pruža dobrodošlicu.

  • Toplo bijelo svjetlo pomaže vam stvoriti ugodnu atmosferu

   Svjetlo može imati razne temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Žarulje s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s visokim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost.

  • Savršena svjetlosna zraka za akcentnu rasvjetu

   Moderna rasvjeta s prepoznatljivim širokim snopom svjetla (40 stupnjeva) – ova reflektorska LED žarulja pogodna je i za naglašenu i za generalnu rasvjetu. Idealna je za uporabu u kuhinji, dnevnim boravcima te blagovaonicama.

  • Prilagodljiva glava reflektora za maksimalnu fleksibilnost

   Prilagodljiva glava reflektora dizajnirana je za usmjeravanje svjetlosti ondje gdje je najviše trebate.

  • Dugotrajan materijal visoke kvalitete

   Ovo reflektorsko svjetlo izrađeno je od dugotrajnih, vrlo kvalitetnih materijala sa superiornom završnom obradom. Time se osigurava solidan i dugotrajan proizvod koji će godinama uljepšavati i osvjetljavati vaš dom.

  Prikaz svih specifikacija
  • Dizajnirana za udobnost vašim očima. Posjetite web-mjesto www.philips.com/eyecomfort za titranje, bljeskanje i ostale kriterije te detalje o proizvodu.