Prijedlozi

  Prijenosna svjetla

  Prijenosno svjetlo sa zrcalom

  5000/4000/3000 K, Bijela, Mogućnost prigušivanja 8719514420472 Pronađi slične proizvode
  • Ugodno LED svjetlo koje je blago za vaše oči

   8719514420472

   Prijenosna svjetla

   Prijenosno svjetlo sa zrcalom

   8719514420472 Pronađi slične proizvode

   S robusnim dizajnom i optimalnim performansama, stolno svjetlo Philips LED Performance savršeno je rasvjetno tijelo koje unosi kvalitetu i svjetlinu u svaki kućni prostor. Blago, oku ugodno svjetlo. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Ugodno LED svjetlo koje je blago za vaše oči

  EyeComfort – za svjetlo koje je blago za oči.

  • Zatamnjivanje u koracima

   Odaberite razinu prigušenja svjetla i napravite pravi ugođaj za svaku priliku.

  • EyeComfort – osvjetljenje koje godi očima

   Svjetlo loše kvalitete može prouzročiti naprezanje očiju. Budući da mnogo vremena provodimo u zatvorenom prostoru, pravilno osvjetljenje doma danas je važnije no ikad. Naši proizvodi ispitani su u strogim uvjetima na titranje, stroboskopski efekt, bljeskanje, renderiranje boja i efekte prigušivanja kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjeve standarda EyeComfort. LED žarulje tvrtke Philips ne samo da pružaju ugodnu rasvjetu, već zadržavaju kvalitetu svjetla tijekom čitavog vijeka trajanja, pružajući konstantnu razinu kvalitete, postojanosti i boje osvjetljenja na vremensko razdoblje dulje od deset godina. Prebacite se na svjetlo koje godi vašim očima, bit će vam zahvalne.

  • Promjena boja SceneSwitch

   Promjena boja SceneSwitch omogućuje vam postavljanje općenite atmosfere vašeg doma. Održite koncentraciju uz hladno dnevno svjetlo, budite produktivniji uz hladno bijelo svjetlo ili se smirite i opustite uz toplo bijelo svjetlo. Ukratko, korisnici mogu upravljati svjetlima u svojem domu u skladu sa svakodnevnim aktivnostima.

  Prikaz svih specifikacija
  • Dizajnirana za udobnost vašim očima. Posjetite web-mjesto www.philips.com/eyecomfort za treperenje, bljeskanje i ostale kriterije te detalje o proizvodu.