Prijedlozi

  Stropna svjetiljka

  HARAZ, bijelo, LED 6108331P5 Pronađi slične proizvode
  • Prava rasvjeta u pravim trenutcima

   61083/31/P5

   Stropna svjetiljka

   61083/31/P5 Pronađi slične proizvode

   Stvorite željene ugođaje svjetlom koje je u skladu s vašim potrebama. Stropna LED svjetiljka Haraz s unaprijed definiranim svjetlosnim scenama i daljinskim upravljačem omogućuje vam slobodu podešavanja svjetline i temperature boje onako kako vi to želite. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Prava rasvjeta u pravim trenutcima

  • Ugrađeni LED, kao dio sustava

   Ugrađeni LED, kao dio sustava

   Svjetlosni izvor u koji se možete pouzdati. Uz ugrađeni LED svjetlosni izvor ne morate brinuti o održavanju ili zamjeni svjetiljke, a istovremeno ćete imati savršenu rasvjetu kod kuće.

  • Ušteda 80 % energije

   Ušteda 80 % energije

   Ušteda do 80 % energije u usporedbi sa standardnim izvorima svjetla.

  • Prilagodljivo 2700-6500 K

   Prilagodljivo 2700-6500 K

   Ova je svjetiljka prilagodljiva. Možete je podesiti na željenu boju svjetla: od toplog bijelog (2700 K) do hladnog dnevnog svjetla (6500 K).

  • Dug radni vijek – do 15 godina

   Dug radni vijek – do 15 godina

   Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. Integrirane LED diode, koje se koriste u ovoj LED svjetiljci tvrtke Philips, trajat će do 15.000 sati (što je ekvivalentno 15 godina na temelju prosječne uporabe od 3 sata dnevno uz najmanje 13.000 ciklusa uključivanja/isključivanja). Doista je ugodna pomisao da nećete morati brinuti o održavanju niti zamjeni žarulje, a imat ćete savršen svjetlosni ugođaj u svom domu.

  • Ravnomjerno raspoređivanje svjetla

   Ravnomjerno raspoređivanje svjetla
  • Jakost svjetlosti podesite priloženim daljinskim upravljačem

   Prilagodite svjetlosnu jakost daljinskim upravljačem (nije priložen). Svjetlo je idealno za stvaranje ugođaja za bilo koju prigodu, bilo da se radi o romantičnoj večeri udvoje ili zabavi s obitelji i prijateljima u dnevnom boravku.

  Prikaz svih specifikacija
  • Dizajnirana za udobnost vašim očima. Posjetite web-mjesto www.philips.com/eyecomfort za titranje, bljeskanje i ostale kriterije te detalje o proizvodu.