Prijedlozi

  Stropne svjetiljke

  Stropna svjetiljka Shan od 12 W

  2700 K, Bijela, Senzor 8718699680534 Pronađi slične proizvode
  • Svjetlo sa senzorom pokreta za praktičnost i dodatnu uštedu energije

   8718699680534

   Stropne svjetiljke

   Stropna svjetiljka Shan od 12 W

   8718699680534 Pronađi slične proizvode

   Povećajte praktičnost dok štedite energiju. Philipsova LED stropna svjetiljka sa senzorom pokreta posredstvom senzora jednostavno se uključuje i isključuje, što znači da u sobe možete ulaziti ili iz njih izlaziti bez traženja prekidača. Širok raspon otkrivanja i LED tehnologija sa značajkom trenutnog uključivanja znače da je vaša kućna rasvjeta uključena samo kad vam je potrebna. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Svjetlo sa senzorom pokreta za praktičnost i dodatnu uštedu energije

  Značajka EyeComfort, za svjetlo koje je blago za oči.

  • EyeComfort – osvjetljenje koje godi očima

   Svjetlo loše kvalitete može prouzročiti naprezanje očiju. Budući da mnogo vremena provodimo u zatvorenom prostoru, pravilno osvjetljenje doma danas je važnije no ikad. Naši proizvodi ispitani su u strogim uvjetima na titranje, stroboskopski efekt, bljeskanje, renderiranje boja i efekte prigušivanja kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjeve standarda EyeComfort. LED žarulje tvrtke Philips ne samo da pružaju ugodnu rasvjetu, već zadržavaju kvalitetu svjetla tijekom čitavog vijeka trajanja, pružajući konstantnu razinu kvalitete, postojanosti i boje osvjetljenja na vremensko razdoblje dulje od deset godina. Prebacite se na svjetlo koje godi vašim očima, bit će vam zahvalne.

  • Ušteda energije

   Štedi energiju, što je dobro za vaše financije i okoliš.

  • Dug radni vijek, do 15.000 sati

   LED tehnologija tvrtke Philips produžuje radni vijek proizvoda do 15.000 sati.

  • Lako postavljanje

   Bez gnjavaže prilikom montiranja. Samo ga fiksirajte ili pričvrstite na zid ili strop i uključite i rasvjetno je tijelo spremno za rad.

  Prikaz svih specifikacija
  • Dizajnirana za udobnost vašim očima. Posjetite web-mjesto www.philips.com/eyecomfort za treperenje, bljeskanje i ostale kriterije te detalje o proizvodu.