Prijedlozi

  Stropne svjetiljke

  Stropna svjetiljka Super Slim od 22 W

  2700 K, Crna, Mogućnost prigušivanja 8719514327085 Pronađi slične proizvode
  • Jedno rasvjetno tijelo. Vaš prekidač. Tri postavke rasvjete.

   8719514327085

   Stropne svjetiljke

   Stropna svjetiljka Super Slim od 22 W

   8719514327085 Pronađi slične proizvode

   Stvorite odgovarajući ugođaj promjenom svjetline. Philipsova LED stropna svjetiljka SceneSwitch omogućuje vam uživanje u trima postavkama svjetline, savršenima za svaki trenutak. Nije potreban prigušivač ni dodatna montaža. Sve što vam treba je već postojeći prekidač. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Jedno rasvjetno tijelo. Vaš prekidač. Tri postavke rasvjete.

  • Savršeno za opuštanje i druženje

   Dnevni boravak srce je svakog doma – mjesto na kojem se obitelji okupljaju i opuštaju, a gosti druže. Rasvjeta dnevnog boravka mora biti lako prilagodljiva raznim načinima uporabe tijekom dana. Pažljivo smještanje raznih izvora svjetlosti i igra sa slojevima svjetlosti mogu pomoći u stvaranju dojma prostornosti uz koji će prostorija odisati toplinom i dobrodošlicom.

  • EyeComfort – osvjetljenje koje godi očima

   Svjetlo loše kvalitete može prouzročiti naprezanje očiju. Budući da mnogo vremena provodimo u zatvorenom prostoru, pravilno osvjetljenje doma danas je važnije no ikad. Naši proizvodi ispitani su u strogim uvjetima na titranje, stroboskopski efekt, bljeskanje, renderiranje boja i efekte prigušivanja kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjeve standarda EyeComfort. LED žarulje tvrtke Philips ne samo da pružaju ugodnu rasvjetu, već zadržavaju kvalitetu svjetla tijekom čitavog vijeka trajanja, pružajući konstantnu razinu kvalitete, postojanosti i boje osvjetljenja na vremensko razdoblje dulje od deset godina. Prebacite se na svjetlo koje godi vašim očima, bit će vam zahvalne.

  • Lako postavljanje

   Bez gnjavaže prilikom montiranja. Samo ga fiksirajte ili pričvrstite na zid ili strop i uključite i rasvjetno je tijelo spremno za rad.

  • Izuzetno tanak dizajn

   Tanki dizajn idealan je za prostorije s niskim stropovima jer se svjetlo postavlja u ravnini s površinom.

  • Ravnomjerna raspodjela svjetlosti

   Osvijetlite svoje prostorije jednakomjernim i ujednačenim osvjetljenjem.

  Prikaz svih specifikacija
  • Dizajnirana za udobnost vašim očima. Posjetite web-mjesto www.philips.com/eyecomfort za treperenje, bljeskanje i ostale kriterije te detalje o proizvodu.