More brands from

Prijedlozi

  Tornado

  Kompaktna fluorescentna spiralna žarulja

  32 W (145 W), E27, Hladna dnevna svjetlost, Bez mogućnosti prigušivanja 8727900876307 Pronađi slične proizvode
  • Izvanredna rasvjeta i živopisne boje

   8727900876307
   Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

   Tornado

   Kompaktna fluorescentna spiralna žarulja

   8727900876307 Pronađi slične proizvode

   Štedne žarulje Tornado tvrtke Philips pružaju izvanrednu rasvjetu i čini boje živopisnijima. Budući da ima kompaktan dizajn, ova spiralna žarulja male potrošnje može se postaviti gotovo bilo gdje, a štedjet će energiju i novce do 8 godina. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Izvanredna rasvjeta i živopisne boje

  Za aktivan, energičan ugođaj

  • Izvanredna rasvjeta i učinkovitost

   Izvanredna rasvjeta i učinkovitost

   Snažnije svjetlo obično znači veću potrošnju energije. No kad su u pitanju štedne žarulje tvrtke Philips, možete uživati u savršeno snažnom svjetlu koje će vas učiniti punima energije te istovremeno štedjeti energiju i novce. Savršeno za usmjerenu rasvjetu u (kućnom) uredu te bilo kojem mjestu gdje trebate snažnu rasvjetu.

  • Ušteda do 80 % energije

   Ušteda do 80 % energije

   Ova žarulja troši do 80% manje energije u odnosu na standardne izvore svjetla, čime vam pomaže da smanjite iznose na računima za struju i date svoj doprinos očuvanju okoliša.

  • Dug vijek trajanja – do 8 godina

   Dug vijek trajanja – do 8 godina

   Štedne žarulje tvrtke Philips dizajnirane su da traju. Uz vijek trajanja do 8 godina, izbjeći ćete troškove i napornu čestu zamjenu žarulja, istovremeno štedeći energiju iz godine u godinu.

  Prikaz svih specifikacija
  • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
  • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.