Sada posjećujete web mjesto tvrtke Philips lighting. Dostupna vam je lokalizirana verzija.
Prijedlozi

  Više od rasvjete:

  rasvjetni sustavi

  Promijenite svoja razmišljanja, promijenite svoju rasvjetu

  Vrijeme je da počnete razmišljati o rasvjeti na drugi način.

   

  Kako biste postigli održivost, efikasnost i ciljani korisnički doživljaj, treba vam profesionalna rasvjeta svjetske klase i snažan, fleksibilan upravljački sklop ugrađen u pojedinačni sustav.

  Razmišljanja o snazi sustava

  Baš pravi 
  svjetlosni doživljaj

  Rasvjetni sustavi tvrtke Philips pomažu ljudima da se osjećaju ugodno, korisno i sigurno. Ukrašava prostore i mijenja okoliš. Tradicionalno i LED osvjetljenje svjetske klase u kombinaciji s analognim i digitalnim upravljačkim sklopom  omogućuje vam da pružite svjetlosni doživljaj, u bilo kojem trenutku i gdje god to želite.

   

  Kao vodeća tvrtka u LED tehnološkoj revoluciji, radimo s našim kupcima kako bismo stvorili rasvjetne sustave koji su prvenstveno energetski učinkoviti i održivi, uz smanjene troškova rada. Usredotočeni smo na poboljšanje izdržljivosti i učinkovitosti unutarnjeg i vanjskog ambijenta, osiguravajući sve – od funkcionalne opće rasvjete do spektakularnih doživljaja promjene boje – što obogaćuje vašu marku, potiče društvene veze i obnavlja društvene zajednice.

   

  Mi u tvrtki Philips povezujemo naše dubinske ekspertize i asortiman sustava s vašim projektnim zahtjevima kako bismo pretočili vaša očekivanja u učinkovitu rasvjetu. Možete se osloniti na nas da ćemo slušati i razumjeti vaše potrebe za rasvjetom i pomoći vam da odredite i izvedete savršena rješenja koja će osigurati idealnu rasvjetu u skladu sa specifičnostima vašeg projekta.

  Zgrada BCP osvijetljena rasvjetom tvrtke Philips Lighting

  Što rasvjetni sustav čini
  povezanim?  

  Povezane svjetiljke

  Povezane svjetiljke

   

  Svjetiljke su jednoznačno prepoznate i besprijekorno su integrirane u IT mrežu zgrade ili grada te dijele informacije o svom statusu i radu.

   

  Povezani prostori

  Povezani prostori


  Svaka svjetiljka opremljena je ugrađenim senzorima te tako postaje inteligentna točka koja dijeli informacije o zauzetosti, uzorcima aktivnosti, promjenama u temperaturi ili vlažnosti i razinama dnevne svjetlosti.
  Povezani ljudi

  Povezani ljudi

   

  Ljudima u osvijetljenim prostorima možete pružiti usluge temeljene na lokaciji i informacije u vezi s kontekstom putem mobilnih aplikacija.

   

  Povezana rasvjeta pruža vam kao kupcu bolji uvid, omogućuje vam vrhunski doživljaj, stvara personalizirana radna mjesta i dodaje dozu inteligencije ambijentu koji odgovara i prilagođava se željama i potrebama ljudi.

  Povezani softver

  Povezani softver

   

  Našim sofisticiranim softverom za upravljanje rasvjetom rukovatelji prostora mogu nadzirati i upravljati rasvjetnim sustavom u stvarnom vremenu.

   

  Možete pohraniti, vizualizirati i analizirati povijesne informacije o radu osvjetljenja.

   

  Povezan krajolik

  Povezan krajolik


  Povezani sustavi rasvjete mogu se integrirati s drugim sustavima u zgradi ili gradu, stvarajući novu sinergiju i učinkovitost, čineći rasvjetu sastavnim dijelom nove digitalne ekologije.

   

  Odaberite sustav koji vam najviše odgovara


  Nema univerzalnog rješenja koje odgovara svim ponudama

  Rasvjetni sustavi tvrtke Philips počinju s vama – vašim poslom, vašom organizacijom i vašim ciljevima.

   

  Stručnjaci sustava tvrtke Philips rade s vama kako bi utvrdili specifične mogućnosti sustava koji trebate, pomažu vam u osmišljavanju sustava koji će zadovoljiti sve te potrebe – sada i ubuduće, kako se vaš posao bude razvijao i mijenjao.

   

  Pronađite svog lokalnog stručnjaka za Philips rasvjetne sustave

  Osmišljavanje vašeg rasvjetnog sustava

  svjetiljke + upravljački sklop + usluge + potpora

  Pogledajte što sve može učiniti rasvjetni sustav

  Javni prostori

  Za javne prostore

   

  Prekrasno osmišljena javna rasvjeta s inteligentnim upravljanjem pomaže napredak zajednice revitalizacijom susjedstva, privlačenjem posjetitelja i pružanjem osjećaja sigurnosti turistima i stanovnicima. Sveobuhvatni plan rasvjete može istaknuti grad tako što mu pomaže da postane cijenjena destinacija.

  Ured i industrija

  Za ured i industriju

   

  Rasvjeta u uredima i industrijskim prostorima ima značajan učinak na dobrobit, produktivnost i vitalnost radnika. Učinkovito osvijetljena i atraktivna okruženja podižu vam značaj, pomažu vam u pridobivanju i zadržavanju najkvalitetnijih zaposlenika te povećavaju ukupnu vrijednost vašeg objekta.

  trgovina i hotelijerstvo

  Za trgovinu i hotelijerstvo

   

  Stilski dizajn i izvanredna rasvjeta mogu doprinijeti stvaranju nezaboravnih doživljaja stvari koje prodajete, hrane koju servirate i kvalitete izrade plahti kojima se pokrivate. Povezani rasvjetni sustavi tvrtke Philips podižu reakcije na sasvim novu razinu.