Sada posjećujete web mjesto tvrtke Philips lighting. Dostupna vam je lokalizirana verzija.
Prijedlozi

  Partner od povjerenja
  koji će vam prenijeti dio razmišljanja

  Usluge osvjetljenja
  koje pružaju potporu vašim poslovnim potrebama

  Profesionalne usluge

   

  U tvrtki Philips Lighting Professional Services sve je usmjereno povećanju učinkovitosti vaše rasvjetne infrastrukture. Naši će stručnjaci za rasvjetu analizirati učinkovitost vaše rasvjetne infrastrukture, utvrditi kako se može poboljšati i izvijestiti vas što biste trebali dobiti nadogradnjom ili obnavljanjem.

  Tri poslovna čovjeka raspravljaju

  Usluge upravljanja

   

  Sve više kupaca danas želi rasvjetnu infrastrukturu koja će funkcionirati bez problema, smanjiti troškove rada i jamčiti izlazne radne karakteristike.

   

  Tvrtka Philips Lighting Managed Services pruža cjelovita rješenja – brza, ekonomična, koja u najmanjoj mjeri ometaju vaše poslovanje. Izbjeći ćete angažiranje mnoštva dobavljača ili ugovaratelja. Ako već imate ekipu na licu mjesta, radit ćemo s njima kako bi bilo sigurno da se sve odvija prema planu.

  Ljudi za stolom raspravljaju o projektu

  Usluge tijekom vijeka trajanja

   

  Kada ulažete u najmoderniji sustav rasvjete želite biti sigurni u njegovu pouzdanost u trenutku kada vam je najpotrebniji. Philips Lighting Lifecycle Services brine se da vas rasvjeta nikada ne iznevjeri. Ne samo da brzo rješavamo probleme održavanja, nego smo prije svega orijentirani na sprječavanje događanja nezgoda.

   

  Našim kupcima i povezanim partnerima nudimo raznovrsne sporazume o pružanju usluga kako bi se osigurao dugotrajan, besprijekoran i ekonomičan rad njihova sustava rasvjete.

  Tri pristalice u obliku smiješka s telefonom

  Kontaktirajte nas

   

  Ovaj obrazac koristite za poslovne upite u vezi s bilo kojim od naših profesionalnih sustava osvjetljenja

   

  Kako biste razradili upite koristite naše detaljne obrasce