Prijedlozi

  Pravila o završetku podrške

  Za trenutni status vaših Hue proizvoda pogledajte odjeljak 5. U mjeri u kojoj su uvjeti i odredbe ovih Pravila o završetku podrške u sukobu s ograničenim jamstvom primjenjivim na Philips Hue proizvod, primjenjivat će se odredbe ovih Pravila o završetku podrške.

  1. Pravila o završetku podrške (Hue Bridge)


  Važna obavijest o softverskim ažuriranjima, mrežnim uslugama i kompatibilnosti

   

  Hvala vam za kupnju.

   

  Sustav Hue Bridge dizajniran je za povezivanje s internetom. Hue Bridge dobiva ažuriranja softvera izravno iz tvrtke Signify (koja se prije zvala Philips Lighting) kad je povezan s usmjerivačem koji ima pristup internetu i kad se upotrebljava sa službenom mobilnom aplikacijom Hue.

  Tvrtka Signify pribavljat će za vaš sustav Hue Bridge ključna softverska ažuriranja za značajke platforme, ako ih bude, tijekom najmanje jedne (1) godine od datuma kupnje od ovlaštenog prodavača (osim u slučajevima kad hardver to ne omogućuje).

   

  Osim toga, tvrtka Signify nastavit će podržavati sustav Hue Bridge potrebnim ažuriranjima za sigurnost, kvalitetu i interoperabilnost, kao i održavati kompatibilnost s našim mrežnim uslugama i najnovijom verzijom naše mobilne aplikacije Hue tijekom najmanje tri (3) godine od datuma kupnje od ovlaštenog prodavača. *

   

  Nakon tog razdoblja tvrtka Signify može prema vlastitom nahođenju nastaviti osiguravati softverska ažuriranja i/ili kompatibilnost s mrežnim uslugama i/ili mobilnim aplikacijama. No u slučaju da se softverska ažuriranja i/ili kompatibilnost s mrežnim uslugama i/ili mobilnim aplikacijama prekinu, preporučujemo vam da prijeđete na novu verziju proizvoda.

   

  *) Za kompatibilnost s našim mrežnim uslugama potrebno je sustav Hue Bridge održavati ažurnim, a ta će se kompatibilnost zadržati za posljednje 3 objavljene verzije softvera, osim u slučaju važnih sigurnosnih ažuriranja kada će podrška možda morati biti ograničena. Za kompatibilnost sa službenim mobilnim aplikacijama Hue sustav Hue Bridge mora u svakom trenutku imati najnoviju verziju softvera.

  2. Pravila o završetku podrške (svjetla i dodatna oprema)

   

  Važna obavijest o softverskim ažuriranjima, mrežnim uslugama i kompatibilnosti

   

  Hvala vam za kupnju.

   

  Svjetla i dodatna oprema Hue mogu dobivati softverska ažuriranja izravno od tvrtke Signify (koja se prije zvala Philips Lighting) kad su internetom povezani sa službenim sustavom Hue Bridge i kad se upotrebljavaju sa službenom mobilnom aplikacijom Hue.

   

  Tvrtka Signify pribavljat će za vaš uređaj ključna softverska ažuriranja za značajke platforme, ako ih bude, tijekom najmanje jedne (1) godine od datuma kupnje od ovlaštenog prodavača (osim u slučajevima kad hardver to ne omogućuje).

   

  Osim toga, tvrtka Signify nastavit će podržavati uređaj potrebnim ažuriranjima za sigurnost, kvalitetu i interoperabilnost, kao i održavati kompatibilnost s našim mrežnim uslugama, najnovijom verzijom sustava Hue Bridge i najnovijom verzijom naše mobilne aplikacije Hue tijekom najmanje pet (5) godina od datuma kupnje od ovlaštenog prodavača. *

   

  Nakon tog razdoblja tvrtka Signify može prema vlastitom nahođenju nastaviti osiguravati softverska ažuriranja i/ili kompatibilnost s mrežnim uslugama i/ili mobilnim aplikacijama za vaš proizvod. No u slučaju da se softverska ažuriranja i/ili kompatibilnost s mrežnim uslugama i/ili mobilnim aplikacijama prekinu, preporučujemo vam da prijeđete na novu verziju proizvoda.

   

  *) Za kompatibilnost s našim mrežnim uslugama potrebno je sustav Hue Bridge održavati ažurnim, a ta će se kompatibilnost zadržati za posljednje 3 objavljene verzije softvera, osim u slučaju važnih sigurnosnih ažuriranja kada će podrška možda morati biti ograničena. Za kompatibilnost sa službenim mobilnim aplikacijama Hue sustav Hue Bridge mora u svakom trenutku imati najnoviju verziju softvera.

  3. Važna obavijest za korisnike sustava Hue Bridge verzije 1

   

  29. travnja 2019.

   

  Tvrtka Signify (koja se prije zvala Philips Lighting) predstavila je 1. verziju sustava Hue Bridge prije više od pet godina. Odonda su uvedene nove verzije sustava Bridge. Kako bi se osiguralo da korisnici i dalje uživaju u najbolje povezanom doživljaju osvjetljenja, tvrtka Signify naposljetku je odlučila prekinuti daljnja softverska ažuriranja i mrežne usluge za 1. verziju sustava Hue Bridge i umjesto toga se usredotočiti na pružanje podrške za 2. verziju ekosustava Hue Bridge.

   

  Tvrtka Signify od danas više neće izdavati softverska ažuriranja za značajke platforme za sustav Hue Bridge verzije 1. Međutim, tijekom razdoblja od jedne (1) godine od ove najave, Signify će nastaviti izdavati ažuriranja za sigurnost, kvalitetu i interoperabilnost za sustav Hue Bridge verzije 1, kao i održavati kompatibilnost s našim mrežnim uslugama i najnovijom verzijom naše mobilne aplikacije Hue. *

   

  Nakon 30. travnja 2020. softverska ažuriranja za sustav Hue Bridge verzije 1 neće biti dostupna, a prekinut će se i kompatibilnost s našim mrežnim uslugama. Sustavom Hue Bridge verzije 1 može se upravljati samo lokalno putem namjenske aplikacije za Philips Hue Bridge verzije 1.

   

  Iako bi sustav Hue Bridge verzije 1 mogao nakon tog datuma i dalje funkcionirati sa starijim verzijama naših aplikacija i/ili softverom treće strane, preporučujemo vam nadogradnju na novu verziju sustava Hue Bridge. Tvrtka Signify više neće izdavati sigurnosna ažuriranja, pa vaš sustav Bridge verzije 1 možda više neće biti siguran. Ne preporučujemo vam upotrebu sustava Hue Bridge verzije 1 nakon 30. travnja 2020. zbog mogućih problema sa sigurnošću.

   

  Podrška za druge verzije sustava Hue Bridge neće se mijenjati. Prva verzija sustava Hue Bridge razlikuje se od kasnijih verzija svojim oblikom: 1. verzija je okrugla, a naredne su četvrtaste.

   

  Ako imate pitanja, podatke za kontakt potražite na https://www.philips-hue.com

   

   *) Za kompatibilnost s našim ekosustavom potrebno je sustav Hue Bridge verzije 1 održavati ažurnim, a ta će se kompatibilnost zadržati za posljednje 3 objavljene verzije softvera osim u slučaju važnih sigurnosnih ažuriranja kada će podrška možda morati biti ograničena. Za kompatibilnost sa službenim mobilnim aplikacijama Hue sustav Hue Bridge verzije 1 mora u svakom trenutku imati najnoviju verziju softvera.

  4. Pravila o završetku podrške za Hue

  Proizvodi
  Kompatibilnost s Hue oblakom
  Kompatibilnost s mobilnom aplikacijom Hue
  Zakrpe za sigurnost, kvalitetu i interoperabilnost
  Hue Bridge
  Najmanje 3 godine (samo posljednje 3 verzije softvera) *
  Najmanje 3 godine (samo posljednja verzija softvera)
  Najmanje 3 godine (sve verzije softvera)
  Uređaj Hue
  N/A
  Najmanje 5 godina
  Najmanje 5 godina
  V1 Hue Bridge
  Do 30. travnja 2020.
  Nakon 29. travnja 2019. pomoću aplikacije Philips Hue Bridge verzija 1
  Do prvog tromjesečja 2020.

  Razdoblja se primjenjuju od trenutka kada tvrtka Signify prestane prodavati ovu verziju proizvoda.
   

  *osim u slučaju važnih sigurnosnih zakrpa.

  5. Trenutni status podrške za proizvode Hue

  Sljedeći proizvodi ušli su u razdoblje završetka podrške:
  Proizvod
  Početni datum završetka podrške
  Hue Bridge verzija 1
  30. travnja 2020.
  Sljedeći su proizvodi u razdoblju aktivne podrške:
  Proizvod
  Hue Bridge verzija 2
  Sva svjetla robne marke Hue
  Sva dodatna oprema robne marke Hue