Lighting Academy preselila se u društvo Signify

Slika odjela Lighting Academy

Obrazovni resursi za rasvjetu sada su dostupni u društvu Signify

Signify Lighting Academy nudi opsežan raspon obrazovnih resursa za unaprijeđenje vašeg znanja o rasvjeti. Premošćujemo jaz između najnovijih inovacija u rasvjeti i stvarnih rješenja koja zahtijevaju profesionalci, a obrazovanje je bitan dio toga. Od mjesečnih webinara do rasvjetnih događaja, obrazovne materijale osiguravaju stručnjaci i profesionalci za rasvjetu svjetske klase. Samoučenje nikada nije bilo lakše nego sada. Budite prosvjetljeniji sa svakim novim danom!

Više o odjelu Signify Lighting Academy

Istražite što nudi Signify Lighting Academy kako biste unaprijedili svoje znanje o industriji rasvjete. 

Webinari o rasvjeti

Svakog mjeseca pružamo prigodu svima zainteresiranima da sudjeluju na našim webinarima i upoznaju se s inovacijama u industriji rasvjete, poput UV-C dezinfekcije i 3D ispisa.

Znanost o rasvjeti

Znanost o rasvjeti uzbudljivo je štivo za sve koji rade u struci vezanoj za rasvjetu. Pruža osnovno znanje o svjetlu i rasvjeti, njihovoj prirodi i ponašanju.

Ostanite u tijeku

Pretplatite se na naš bilten kako biste bili u tijeku s predstojećim webinarima, događajima, novim obrazovnim resursima i još mnogo toga.

Sva nedavna ažuriranja o našim predstojećim događajima, natjecanjima i mjesečnim webinarima dostupna su na našim društvenim mrežama.