Privatnost u društvu Philips lighting

U društvu Philips lighting vrlo ozbiljno shvaćamo vašu privatnost.

Zaštita osobnih podataka ključni je element u razvoju svih naših proizvoda i usluga. Budući da uspješni odnosi zahtijevaju međusobno povjerenje i zajedničko razumijevanje, cilj nam je potpuna transparentnost u načinu na koji postupamo s vašim osobnim podacima.

Poštivanje vaše privatnosti vodi način na koji biramo naše poslovne partnere, dizajniramo svoje proizvode i usluge te postupamo s vašim osobnim podacima. S vašim podacima postupamo u skladu s vašim željama i poslovnim zahtjevima. Bilo da ste potrošač, kupac ili poslovni partner, Philips lighting osigurava da zadržite kontrolu nad načinom upravljanja, obrade i pohrane vaših podataka.

Naš Globalni ured za zaštitu privatnosti predan je upravljanju propisima o privatnosti i zaštiti podataka diljem svijeta. Naš središnji tim za zaštitu privatnosti vodi i podržava cijelo društvo u promicanju pouzdane uporabe osobnih podataka i osigurava potpunu usklađenost sa zahtjevima zaštite privatnosti.

Na ovom Web-mjestu možete pronaći pojedinosti o tome kako postupamo s osobnim podacima, odgovore na vaša pitanja o zaštiti privatnosti i informacije o tome kako možete ostvariti svoja prava kao potrošač i poslovni klijent ili drugi pojedinac koji posluje s društvom Philips lighting.