Prijedlozi

  Stropna svjetiljka

  MAUVE 40 K LED STROPNA KVADR. 17 W, bijela, LED 3111031P3 Pronađi slične proizvode
  • Ukrasite svoj dom svjetlom

   31110/31/P3

   Stropna svjetiljka

   31110/31/P3 Pronađi slične proizvode

   Uglađeni i jednostavni oblik ove zidne/stropne LED svjetiljke myLiving MAUVE tvrtke Philips profinjen je i nenametljiv, pa će odgovarati svakoj prostoriji u koju će unijeti obilje tople bijele svjetlosti. Saznajte više

  Videozapisi

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Ukrasite svoj dom svjetlom

  • LED osvjetljenje visoke kvalitete

   LED osvjetljenje visoke kvalitete

   LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku tvrtke Philips jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u vaš dom.

  • Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

   Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

   Osim standardnog 2-godišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, Philips daje 5 godina jamstva na LED sustav, odnosno LED modul i upravljačku jedinicu u svjetiljci.

  • Ušteda energije

   Ušteda energije

   Ova štedljiva svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi s tradicionalnim svjetlosnim izvorima, čime ćete smanjiti svoj račun za struju i pridonijeti zaštiti okoliša.

  • Pogodno za montažu na zid ili strop

   Pogodno za montažu na zid ili strop

   Svjetiljku montirajte na zid ili strop, upravo onako kako želite.

  • Stvorite elegantnu atmosferu dobrodošlice

   Ovo je rasvjetno tijelo dizajnirano u skladu sa suvremenim ukusima, trendovima i stilovima te se neprimjetno uklapa u interijer, definirajući željeni ugođaj za svako područje doma.

  • Savršeno za opuštanje i druženje

   Dnevni boravak srce je svakog doma – mjesto na kojem se obitelji okupljaju i opuštaju, a gosti druže. Rasvjeta dnevnog boravka mora biti lako prilagodljiva raznim načinima uporabe tijekom dana. Pažljivo smještanje raznih izvora svjetlosti i igra sa slojevima svjetlosti mogu pomoći u stvaranju dojma prostornosti uz koji će prostorija odisati toplinom i dobrodošlicom.

  Prikaz svih specifikacija